ÇÖP KAMYONU FACİASI İKİ ÇOCUĞUMUZU DAHA YETİM BIRAKTI…

Beykoz’da Yaşanan Çöp kamyonları faciası bir yıl içinde iki hemşerimizin canını aldı. Biri daha konuşmaya yeni başlamıştı, 1,5 yaşındaydı. Yaşanan bu son faciada ise genç yaşta daha 38 yaşında ki İbrahim Çobanın hayatına mal olurken, Çoban’ın 4 ve 6 yaşındaki iki çocuğunu yetim bıraktı.
Bu haber 2015-09-06 10:29:18 eklenmiş ve 1119 kez görüntülenmiştir.

ÇÖP KAMYONU FACİASI İKİ ÇOCUĞUMUZU DAHA YETİM BIRAKTI…

 

Beykoz’da Yaşanan  Çöp kamyonları faciası bir yıl içinde iki hemşerimizin canını aldı. Biri daha konuşmaya yeni başlamıştı, 1,5 yaşındaydı. Yaşanan bu son faciada ise genç yaşta daha 38 yaşında ki İbrahim Çobanın hayatına mal olurken,  Çoban’ın   4 ve 6 yaşındaki iki çocuğunu yetim bıraktı.

 

2013 yılı Ağustos Ay’ında Beykoz ilçesi Merkez Mahallesi'nde Anne Nurgül Demir 1,5 yaşındaki oğlu Rüzgar ile birlikte çöp dökmek için evden çıkmış, manevra yapan çöp kamyonu minik Rüzgarın ölümüne sebep olmuştu.  Olay tüm hemşeri camiamızı yasa boğmuştu.

 

4 Eylül 2015 Beykoz'da yine çöp kamyonu faciası yaşandı. Yine bir hemşerimiz hayatını kaybetdi. Belediyeye iş yapan taşeron firmada çalışan İbrahim Çoban,  Yusuf Yazıcının kullandığı çöp kamyonunun kurbanı oldu. Çavuşbaşı Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde viraja hızla giren bu nedenle devrilen çöp arabası Çobanın ölümüne neden olurken, 4 ve 6 yaşlarında iki çocuğun yetim kalmasına da sebep oldu.

 

İbrahim Çobanın ölümü tüm hemşeri camiamızı yasa boğarken, cenaze namazı öğle namazının küçük su camiinde kılındı. Ardından cenaze hekim başı mezarlığına defin edildi. Defin işleminin ardından cenaze evinde taziyeler kabul edildi.

 

Cenazeye Ardahan başta olmak üzere bölgenin tüm STK’ları katıldılar. Ardahan Dernek başkanı  Doğu Medya İmtiyaz Sahibi Yusuf Sit, Ardahan Eğitim Vakfı Başkanı İlter Avşar ve Genel Sekreteri Fuat Avşar, Hoçvan Dernekler Federasyonu Başkanı Yakup Mavzer, Panik Dernek Başkanı Mehmet Yıldız, Korgeli Dernek başkanı Mehmet Avşar, Ardahan Federasyonundan yönetici ve delegelerin yanı sıra bölgemizin bir çok derneğinden de cenazeye katılım oldu.

 

Bölge derneklerimizin yanı sıra Beykoz’da bulunan siyasi partiler, Belediye başkanı, bşk yardımcıları, Çobanın iş arkadaşları ve yüzlerce hemşerimiz , Çobanın Köyü olan Gölgeli iş dünyası başta olmak üzere, iş dünyamızda cenazede yoğun bir şekilde yer aldı.

 

Cami önünde kadınların sesiz ağıtları yaşanan acının en büyük göstergesi olarak hafızalarımıza kazınırken iki çocuğun yetim kalması herkesi derinden üzdü…

 

 

ÇÖP KAMYONU FACİASI NASIL OLUŞTU…

 

4 EYLÜL 2015 Tarihinde Çöp toplama kamyonuyla viraja süratli giren sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybedince bariyerleri parçaladıktan sonra su kanalına uçtu. Yan yatan araçtan sürücü yaralı olarak kurtarılırken, yanındaki mesai arkadaşı İbrahim Çoban, hayatını kaybetti.

 

Kaza saat 07.00 sıralarında Çavuşbaşı Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde meydana geldi. Ümraniye'den Çavuşbaşı'na Beykoz Belediyesi'ne ait 34 GM 6319 plakalı çöp kamyonuyla gitmekte olan Yusuf Yazıcı, virajda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç sağ tarafında bulunan bariyerleri parçaladıktan sonra su kanalına uçtu. Yan yatan aracın sürücüsü Yusuf Yazıcı, kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Yazıcı kadar şanslı olmayan, 38 yaşındaki İbrahim Çoban, aracın içinde hayatını kaybetti. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Savcının gelmesinin ardından İbrahim Çoban'ın cansız bedeni aracın içinden çıkartılarak cenaze aracına konulup, Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.  Olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi'ne ait vincin kamyonu kaldırmasının ardından tek yönden verilen trafik normale döndü. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

 

ÇÖP KAMYONU 2013 YILINDA MİNİK RÜZGARI DA HAYATININ BAHARINDA

HAYATTAN KOPARMIŞTI…

HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ…

 

 

 

Doğu Medya Ailesi olarak İbrahim Çoban ve yakın zamanda hayatın kayb eden tüm hemşerilerimize Allahtan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

 

DOĞU MEDYA/HABER ANALİZ...

ETİKETLER : ÇÖP KAMYONU FACİASI İKİ ÇOCUĞUMUZU DAHA YETİM BIRAKTI…
Diğer İstanbul haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA