BEYKOZ ARDAHANLILARDAN BİRBİRİNDEN GÜZEL HİZMETLER…

Beykoz’da bulunan Ardahan STK’ları tek bir dernek gibi birlikte birçok etkinliğe imza atmaya başladılar. Düğün-cenaze her tür toplumsal olayda derneklerimiz üzerlerine düşeni fazlasıyla yapmaya başladılar…
Bu haber 2015-09-05 10:03:02 eklenmiş ve 1103 kez görüntülenmiştir.

BEYKOZ ARDAHANLILARDAN  BİRBİRİNDEN GÜZEL HİZMETLER…

 

Beykoz’da bulunan Ardahan STK’ları tek bir dernek gibi birlikte birçok etkinliğe imza atmaya başladılar. Düğün-cenaze her tür toplumsal olayda derneklerimiz üzerlerine düşeni fazlasıyla yapmaya başladılar…

 

Beykoz Paşabahçe Soğuksu Mahallesinde yıllarca ikamet eden, Ardından İzmit ve Adapazarı gibi değişik illerde ikamet etmeye başlayan Ardahanlı hemşerimiz Çıldırlı Ali Murat Gözal  hakkın rahmetine kavuştu.

 

Gözal Ardahan Çıldırlı önde gelen aillerinden, aileden birçok doktor mimar gibi önemli insanlar yetişiti. Dürüstlüğü, kişiliği ile Gözal herkesin parmakla gösterdiği ender hemşerilerimşizden biriydi. Gözal ailesi, aynı zamnda Hoçvan Panik’ten Yıldız Ailesinin akrabaları, dünürleri, ülke genelinde olduğu aileler arasında kız alıp verme soncu akrabalık bağları ile tüm Türkiye birbirine bağlanmış durumda. Bu cenazede de bu bağa şahit olduk…

 

Soğuksu Karslılar mahi camiinde öğle kılınan cenaze namazının ardından Gözal ‘ın cenazesi Beykoz Şahinkaya mezarlığına defin edildi.

 

Yine geçen haftalarda  hemşerilerimizden Yunus Yıldız, sanatçı İsmail Avcı’ın annesi,  Ardahan Dernek Başkanı Yusuf Sit’in yeğeni birçok hemşerimiz hakkın rahmetine kavuştu.

 

Yeni mahallede hakkın rahmetine kavuşan hemşerilerimiz oldu.

 

Hemşerilerimizin dışında trafik kazası sonucu hakkın rahmetine kavuşan insanlarımızda oldu.

 

Bütün bu cenazelerde Beykoz’da bulunan Ardahan İl Derneği, Ardahan Vakfı, Panik ve Gölgeli köyüy dernekleri olarak Beykozdaki Ardahan dernekleri birlikte hareket ederken aynı zamanda hakkın rahmetine kavuşan tüm hemşerilerimiz için hem yayın olarak hemde derneğimizin facebook sayfasında ölüm ve taziye haberlerini yaparak üzerimi,ze düşeni laikiyle yerine getirmeye başladık.

 

Özellikle mesleği ahçılık olan Panik dernek başkanı Mehmet Yıldız ihtiyaç duyulduğunda tüm cenazelerimizin yemeklerinin hazırlanmasından, gereken her yere yönetimi ile çadır kurmasına kadar benzersiz bir hizmet vermeye başladı.

 

Ardahan derneklerinin de içinde yer aldığı Yeni Mahalledeki Ardahan Eğitim Vakfı binası ve Şahinkaya’da ki Ardahan Derneği lokali düğün-kına-cenazelerde ihtiyaç duyulduğu anda tüm hemşerilerimizin hizmetinde mükemmel bir hizmet sunmaya başladılar.

 

Ardahan Dernekleri olarak ölen tüm hemşerilerimize Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı dilyoruz.

 

Cenazelerde dernek başkanlarımız yönetimleri hemşerilerimize hizmette hiçbir kusur yapmadan üzerlerine düşeni fazlasıyla yerine getirmeye başladılar…

 

 

İşt o hizmetlerden kareler:

Ardahan Dernek BaşkanıYusuf Sitve Panik Dernek Başkanı yönetimleriyle bir cenaze yemeğinde hizmetederken...

 

Meslsğiahçılık olan dernek başkanlarımızdan Yıldız hemen hemen her cenaze yemeğini kendisi hazırlıyor.Yöneticilerkendisine yardımcı oluyor.

 

Gelenek olduğu gibi her cenazenin ardından yemek ikramı  ilimizin en önemli geleneği

Panik Dernek Başkanımız ve Ardahan Derneği YK ÜyesiAhmetyıldız bir cenazeyemeğihazırlaarken...

İhtiyaçlanında derneklerimiz her yere çadır  kurup vatandaşaelinden gelen yardımıyaıyorlar...

 

 

ETİKETLER : BEYKOZ ARDAHANLILARDAN BİRBİRİNDEN GÜZEL HİZMETLER…
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA