Iğdır Özel Bulut Hastanesi İle İstanbul, Ankara Hastaneleri Arasında Bir Fark Yok

Hastanede Tüm devlet memuru, Emekli Sandığı,SSK ve Bağ-kur (SGK) hastalarına hizmet verilirken, tüm sağlık hizmetlerinin yanı sıra özellikle kadın doğum ve çocuk tedavisinde bölge hastanesi olma yolunda
Bu haber 2015-08-22 09:57:35 eklenmiş ve 1012 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır 

 

Iğdır Özel Bulut Hastanesi verdiği kaliteli sağlık hizmetiyle sağlık alanında vatandaşların tercihi oluyor.  Hastanede Tüm devlet memuru, Emekli Sandığı,SSK ve Bağ-kur (SGK) hastalarına hizmet verilirken, tüm sağlık hizmetlerinin yanı sıra özellikle kadın doğum ve çocuk tedavisinde bölge hastanesi olma yolunda.

 

Iğdır Özel Bulut Hastanesi ile İstanbul, Ankara hastaneleri arasında bir  fark yok

 

Iğdır merkez Cumhuriyet mahallesi Kazım Karabekir caddesi no:85’te hizmet veren Iğdır Özel Bulut Hastanesi çevre iller ile İran ve Nahcıvan’dan da hastaların tercih ettiği bir sağlık merkezi artık. Tecrübeli İdareci Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Başhekim Uz. Dr. Bülent Kaya yönetimindeki Iğdır Özel Bulut Hastanesinde randevulu sistemde uygulanmakatdır. Daha önce Iğdır Devlet Hastanesinde başhekimlik yapan Uz. Dr. Bülent Kaya ve alanlarında uzman doktor kadrosuyla 0 476 227 33 33 numaralı telefondan randevu alinabiliyor. Ayrıca hastalar hastaneye gitmeden tahlil sonuçlarını hastanenin internet sayfasından da öğrenebiliyor. Modern bir hastanede olması gereken her şeyin bulunduğunu gözlemlediğimiz Iğdır Özel Bulut Hasatnesi sağlık alanında bir eksiği tamamlıyor. 

 

MR için aylarca sıra beklemek yok artık

 

Son sistem modern teknoloji ile donatılmış olan hastanede hastalar temiz bir ortamda muayene olup, tüm tahlillerini günlerce beklemeden çok kısa sürede almaktadır. MR için aylarca sıra beklemek yok artık. Çünkü Iğdır’ın Özel Bulut Hsatanesi Var. Güler yüzlü personellerle hizmet veren hastanede; dahiliye, çocuk, kulak burun boğaz, kadın doğum ve hastalıkları, Laboratuar, genel cerrahi, Yenidğan Y. bakım, Yetişkin Y. Bakım ve  radyoloji servisleri mevcut. Acil servisde haftanın 7 günü 24 saat acil uzman hekim görev yapmaktadır. Hastane odalarının çoğunun tek yataklı olup, az sayıda çift yataklı oda bulunuyor.Hastane ayrıca,Yangına karşı önlem olarak duman ve ısı sensörleri ile donatılmış.Güvenlik kameraları  ile binanın içi ve dışı gözlemleniyor.

 

Her Geçen gün kadrosunu güçlendiriyor

 

Bu sistem binanın olduğu kadar hastaların güvenliği için de çok önemli. Özetle bina son teknolojik sistemler ile güvenli bir şekilde donatılmış. Iğdır Özel Bulut Hastanesi ile İstanbul, Ankara hastaneleri arasında fark olmadığı gibi daha iyi şartlarda hizmet veriyor. Gerek fiziki ortamı, gerekse ameliyathane ve malzeme itibariyle çok güzel ve modern bir hastane. Her geçen gün kadrosunu güçlendiren böyle bir hastanenin Iğdır’da  hizmet vermesi Iğdır  için bir şanstır. 

(Haber-Fotoğraf: Murat AKKUŞ)

Hastaneden Kareler: 











ETİKETLER : Iğdır Özel Bulut Hastanesi İle İstanbul Ankara Hastaneleri Arasında Bir Fark Yok
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA