VEDAT YILDIZ ÖLDÜ MÜ-ÖLDÜRÜLDÜ MÜ...?

Ardahan Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin (ARDADER) Y.K Üyesi Bşk. Yrd. Bedirhan Yıldız'ın Yeğeni Vedat Yıldız vefat etdi.
Bu haber 2015-07-23 12:25:00 eklenmiş ve 1728 kez görüntülenmiştir.

VEDAT YILDIZ ÖLDÜMÜ-ÖLDÜRÜLDÜ MÜ...?

 

Ardahan Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin  (ARDADER) Y.K Üyesi Bşk. Yrd. Bedirhan Yıldız'ın Yeğeni Soğuksu Karslılar Mahallesinde İkamet eden Hemşerimiz Hasan Yıldız'ın oğlu Vedat Yıldız darp yada düşme sonucu dün akşam Beykoz Kavacık'ta hayatını kaybetmişti.

 

Cenazesi  adli tıptan getirildikten sonra  Cenaze namazı Soğuksu Karslılar Mahallesi Camisinde ikindi namazında kılındı. Cenaze namazına başta Ardahan STK'ları olmak üzere STK'lar yüzlerce hemşerimiz katıldı. Namazının  ardından  cenaze Yuşa Mahallesi Mezarlığına defin edildi.

 

Daha 19 yaşında olan  Vedat Yıldız'ın ölümü ardında birçok soru işareti bıraktı. Uyuşturucu tedavis gördüğünü öğrendiğimiz yıldız, gece saat 2 sıralarında evdeen çıkıyor, sabah saat 5 gibi Beykoz Kavacık'ta Çubuklu caddesinde kafasından ve ensesinden darbe alarak ölmüş bir halde bulunuyor.

 

Adli tıp raporu elimizde yok ama cenazesine bakan yakınları, görgü tanıkları Yıldız'ın kesin bir şekilde darp edilerek öldürüldüğünü, kimin, neyin, nasıl olduğunu bilmediklerini bunun tek yolunun mobese kamaralarının incelenmesi bu anlamda şikayetçi olduklarını belirttiler.

 

Gençlerimiz Uyuşturucu Pençesinde... Beykoz'da uyuşturucu bataklığında 1. sırayı Ardahan gençliği çekiyor.

 

İstanbul'un her mahallesinde 5-10'lu rakamlardan başlayarak birçok  gencin uyuşturucu  pençesinde olduğu, Beykoz'un her mahallesinde bu sayının 5-10'dan başlayarak 50'li rakamları bulduğu halktan birçok insan,  mahalle sakini söylemektedir.

 

Edindiğimiz bilgilere göre her mahallede en az 10 hemşerimiz uyuşturucu pençesinde. Yıllardan beri toplumumuz adına temsilci olarak çıkanların  toplumumuzun bu çürüyen damarına hiç dokunmadıklarını, halktan gizlediklerini, daha doğrusu halk ve toplumla bir alakalarının olmadığını da,bu konuda herhangi bir çalışma yapmadıklarını  Vedat Yıldız'ın acı ölümüyle öğrenince bir kez daha şok olduk. Sözde yerel yönetimden iktidar partilerine, bir çok siyasi parti ve stkda bir çok hemşerimiz Beykoz'da yönetici, başkan... Gençliğimiz uyuşturucu pençesinde can çekişiyor. Ölüyor, öldürülüyor, kimsenin birbirinden haberi yok...

 

 Yıldız'ın Ölümü Beykoz'da Ardahan Derneği olarak Ardahanlıları  toparlamaya çalışırken neden bu kadar kuşatıldığımızı, ambargoya  maruz kaldığımızı, parça parça edildiğimizi, sahte temsilciler tarafından nasıl kuşatıldığımızı da ortaya çıkardı...

 

Beykoz genelinde gençlerin ne halde olduğu, gençlerin, gençliğin nasıl illetlerle kuşatıldığını,  Hangi gencimizin, hangi insanımızın ne konumda nasıl bir durumda olduğunu bilmediğimiz, birbirinden habersiz, birbirinden kopuk bir topluma dönüştürüldüğümüz de maalesef  bu acı ölümle ortaya çıktı... İnşallah Yıldız'ın ölümünden dersler çıkarırız. Beykoz ve ülke genelinde gençlikle oynayan, uyuşturucu, kumar bataklıklarına gençliği çekip bitirenlere, toplumun temsilcileriyiz deyip çürütenlere  karşı halkı duyarlı ve örgütlü olmaya çağırıyoruz...  ve Yıldız öldü mü, öldürüldü mü sonuna kadar takipçisi olacağımızı da belirtiyoruz...

 

 

VEDAT YILDIZ, YK UYEMİZ BEDİRHAN YILDIZIN YEĞENİYDİ

 

Başta Ardahan Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin  (ARDADER) Y.K Üyemiz Bedirhan Yıldız, Babası Hasan Yıldız olmak üzere tüm Yıldız ailesine başsağlığı diliyor, merhuma Allahtan rahmet diliyoruz.

 

ARDADER  Yönetim Kurulu Adına

Başkan Yusuf Sit

 

 

 

SERHAT İLLERİ SON DAKİKA HABERLERİ TIKLAYINIZ...

 

 

KARS-ARDAHAN-IĞDIR-AĞRI-ARTVİN YEREL GAZETELER TIKLAYINIZ...

ETİKETLER : YK UYEMİZ BEDİRHAN YILDIZIN YEĞENİ - VEDAT YILDIZ ÖLDÜ MÜ-ÖLDÜRÜLDÜ MÜ...?
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA