Zekeriya Balonunu Patlattılar.

Zekeriya'ya Hayatı Zehir Ettiler. Balonunu Patlattılar. Zekeriya Öz'e hapis istemi
Bu haber 2015-07-20 06:50:55 eklenmiş ve 750 kez görüntülenmiştir.

Zekeriya'ya Hayatı Zehir Ettiler. Balonunu Patlattılar. Zekeriya Öz'e hapis istemi

 

Ergenekon, Balyoz, KCK vb. bir çok davada gerçek suçluları yargılama yerine Türkiye'de muhalefet yapabilecek herkesi ve kesimi okyanus ötelerinden, içerdeki ihanetçilerden aldığı güçle içeri tıkamaya, kumpas üstüne kumpas geliştirmeye, hayata geçirmeye çalışan Zekeriya kurduğu bu kumpaslardan yargılanmadı. Gerçek darbeciler, arkalarındaki sermaye, iç ve dış ayakları ile hala ülkemizde darbe peşine koşarlarken Zekeriyanın Fatura timi ile verdiği açık başına bela oldu... 

 

Hukuk devletinin olmadığı, bir türlü hayata geçmediği ülkemizde gücü elinde bulunduran bir diğerini ezmek için balyoz gibi kullanıyor. Dün acımadan birilerine saldıranlar, gün geliyor  acınacak duruma düşüyorlar...

 

İstanbul Eski Cumhuriyet Başsavcıvekili Zekeriya Öz hakkında "azmettirme" suçlamasıyla dava açıldı.

 

İstanbul Eski Cumhuriyet Başsavcıvekili Zekeriya Öz, bir inşaat firmasının parasıyla yaptığı Dubai tatili nedeniyle davalık oldu. Öz'ü dava konusu yapan ise bu ultra lüks tatilin üzerini örtmek için kurduğu "fatura timi"..

 

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, mevcut deliller, müşteki ve tanıkların ifadelerini dikkate alarak, Öz'ün 'azmettirme' suçunu işlediği kanaatine vardı. Hazırlanan iddianame Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

 

Bolu Savcısıyken HSYK tarafından açığa alınan Zekeriya Öz, '2 ila 5 yıl arasında hapis' ve 'meslekten men' talebiyle yargılanacak.

 

Yargılanacak isimler arasında Öz'ün Dubai'deki tatilinin masraflarını kendi cebinden ödemiş gibi göstermek için makbuz almak üzere, işadamı Ali Ağaoğlu'na gönderdiği 'fatura timi' de yer alıyor.

 

Avukat Tayfun Aktaş ve bir inşaat firmasının sahibi Aytaç Ocaklı 'tehdit' suçlaması kapsamında şüpheliler arasında…

 

İddianamede Zekeriya Öz'ün, Ali Demirhan'dan Dubai tatili masraflarını kendisinin ödediğine dair belge vermesini istediği belirtildi.

 

Ayrıca Demirhan'ı tehdit ettiren Öz'ün, eğer belge vermezlerse 'haklarında soruşturma dosyaları açılacağı kendilerine hayatı zindan edecekleri" şeklinde baskı kurduğu iddia edildi.

 

İddianamede, o dönem İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili olan Öz'ün, idari ve yargısal gücünü tehdit unsuru olarak kullandığının da altı çizildi.

 

 

 

 

ETİKETLER : Zekeriya'ya Hayatı Zehir Ettiler. Balonunu Patlattılar.
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA