AK Parti Iğdır İl Başkanlığı Bin Kişilik İftar Yemeği Verdi

Şehirdeki bin kişilik bir düğün Salonunda düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kozan, Kadın Kolları MYK Üyesi Özlem Özcan, Gençlik Kolları MKYK üyesi Muhammet Kavak, Iğdır İl Başkanı Av. Ahmet Tutulmaz, Ak Partili belde ve belediye başkanları, İlçe ve belde teşkilatları, STK temsilcileri ile davetli vatandaşlar katıldı
Bu haber 2015-07-05 15:30:43 eklenmiş ve 873 kez görüntülenmiştir.

 

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

Iğdır Ak Parti dün akşam bir iftar yemeği verdi. Şehirdeki bin kişilik bir düğün Salonunda düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kozan, Kadın Kolları MYK Üyesi Özlem Özcan, Gençlik Kolları MKYK üyesi Muhammet Kavak, Iğdır İl Başkanı Av. Ahmet Tutulmaz, Ak Partili belde ve belediye başkanları, İlçe ve belde teşkilatları, STK temsilcileri ile davetli vatandaşlar katıldı.

Programın açılış konuşmasını 7 Haziran 2015 Genel seçimlerinde ak Partiden Iğdır Milletvekili adayı olan Cengiz Şeyran yaptı. Şeyran konuşmasında, 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dileyerek şöyle konuştu: “Manevi duyguların yoğunlaştığı rahmet ve bereket mevsimi Ramazan ayındayız. Böyle manevi atmosfer taşıyan günler, aylar ve bayramlar toplumumuzda kardeşlik ilişkilerinin güçlendirilmesi bakımından önemli bir fırsattır. Huzurlu bir toplumsal ortamın oluşmasında ramazan ayı gibi manevi ortamlara ihtiyaç vardır. Zira ramazan atmosferi insanların nefislerini dizginleyerek, yumuşamasına ve ahlaki değerler çerçevesinde davranılmasına imkân sağlar.” Dedi.

Başkan Tutulmaz, “Yılmak, durmak bizim işimiz değil”

Masaları gezerek misafirleri ile sohbet eden İl Başkanı Tutulmaz yaptığı  konuşmasında “Öncelikle iftar yemeğimize teşrif eden herkese sevgi, selam ve saygılarımı sunuyorum. Hepiniz hoş geldiniz. AK Parti olarak bir seçimi daha zaferle geride bıraktık. Zaferle diyorum çünkü birilerinin sadece yüzde 16’lık oy oranıyla zafer naraları attığı bir ortamda AK Parti tek başına iktidar olamasa da kendisine en yakın ikinci partiye yüzde 16 fark atmıştır. Bizler asla yılmadan çalışacak ve tekrar yüzde 50, yüzde 60 oy oranlarına çıkacağız. 2023 ve 2071 hedeflerimize alnımız ak, başımız dik bir şekilde ilerleyeceğiz. Yüzde 41 oy önemli bir başarıdır. Bölgemizde etnik milliyetçilik yükselişimizi engelledi. Ancak bu haraket halkla birlikte yürümeye devam edecek. Hizmetlerimiz aralıksız sürecek. Her zaman vatandaşın yanında olacağız. Yılmak, durmak bizim işimiz değil. Biz doğru bildiğimiz yolda Halka hizmet Hakka hizmet düstürüyla devam edeceğiz. Hepinizi sağlık sıhhat afiyet içerisinde bayrama erişmeniz için Cenab-ı Hakka niyazda bulunuyor, hepinizi muhabbetle saygıyla selamlıyorum.”” dedi.

Son sözü alan AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kozan da Ramazan ayının önemine değinerek bu ayda yapılan ibadetlere verilen sevapların, başka aylarda yapılan farzlar gibi olduğunu söyledi. Kozan, " Özellikle Doğu Türkistan da Suriye de Irakta kardeşlerimizin ateşler içinde yandığı bir ortamda Allaha hamd olsun ki biz Anadolu’muzda gönül huzuruyla, ağız tadıyla bir iftarımızı daha açmış bulunuyoruz. Şüphesiz ki bu bir nimettir. Bu nimetinde bir şükrü olması gerekir. Allahın yüzünü keremlendirdiği Hazreti Ali buyuruyor ki, ‘’Parça bütünün habercisidir.’’ Biz Iğdır’da bir ve beraber olursak, şunu bilin ki Ankara da bir ve beraber olur. Ankara bir ve beraber olursa millet bir ve beraber olur. Millet bir ve beraber olursa ümmet bir ve beraber olur. Bu sebeple birliğin ve beraberliğin yolunun bu topluluktan geçtiğine inanıyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allahın bizi ramazana eriştirdiği gibi inşallah ailelerimizle birlikte bayrama da eriştirmesini niyaz ediyorum.”" dedi.

İftar Yemeğinden Kareler:


Başkan Tutulmaz yaptığı konuşmada, “Yılmak, durmak bizim işimiz değil” dedi







 

 

ETİKETLER : Ak Parti-CHP_MHP-HDP Kars-Ardahan-Iğdır-Ağrı...
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA