Amerika’nın Kucağında Oturup Kürtler’i “Amerikancılık” ile Suçlamak

Bizler yoldan çıkmış Amerikan uşaklarıyız; sizler ise sahabe devrinden kalma, pir û pak tevhidî devrimci Müslümanlar’sınız. Ümmet’in gururusunuz. Sizin hiç Amerika’yla, emperyalistlerle işiniz olmaz; onlara uşaklığı biz yapıyoruz.
Bu haber 2015-06-26 11:41:12 eklenmiş ve 1095 kez görüntülenmiştir.

Amerika’nın Kucağında Oturup Kürtler’i “Amerikancılık” ile Suçlamak

 

Haklısınız mümin kardeşlerim, haklısınız.

 

     Bizler yoldan çıkmış Amerikan uşaklarıyız; sizler ise sahabe devrinden kalma, pir û pak tevhidî devrimci Müslümanlar’sınız. Ümmet’in gururusunuz.

 

     Sizin hiç Amerika’yla, emperyalistlerle işiniz olmaz; onlara uşaklığı biz yapıyoruz.

 

     Afganistan’da Amerikan eğitimi ve silahlarıyla savaşan bizdik 10 yıl boyunca.

 

     Çeçenistan’da Amerikan eğitimi ve silahlarıyla savaşan bizdik 5 yıl boyunca.

 

     Suriye’de Amerikan eğitimi ve silahlarıyla savaşan da biziz 3 yıldır.

 

     Beyazıt Meydanı’nda “Suriye Devrimiyle Dayanışma Gösterisi” düzenleyip açık açık Amerika’dan silah isteyen, bas bas bağırıp utanmadan NATO’dan silah talep eden de bizdik, siz değil.

 

     Hatay ve Osmaniye’de CIA elemanlarından eğitim alanlar da bizleriz.

 

     ABD devletinin tââââ Texas’tan başbakan gönderdiği kişiler de biziz, siz değil.

 

     Hillary Clinton ile ÇAK yapan kişi de zaten Nêçirvan Barzanî’ydi. Davutoğlu değil!

 

     İstanbul’un 5 yıldızlı otellerinde CIA ajanları ve Amerikan diplomatlarıyla toplantı üstüne toplantı yapanlar da zaten ÖSO’nun Heso Hüso’ları değildiler. Onlar HDP milletvekilleri idiler. 

 

     Kosova’da “Gökte Tanrı - Yerde Amerika” sloganıyla ulusal kurtuluş mücadelesi veren de zaten UÇK değildi, YPG idi.

 

     Arabayla sevinç konvoyları düzenleyip kameralar karşısında Amerikan bayrağını öpenler de sizin mücahitleriniz değildi, onlar Azadî Hareketi’nin Kürt milliyetçisi üyeleriydiler.

 

     Medresede öğrenci olmaktan başka özelliği yokken birdenbire en gelişmiş ve en ağır Amerikan silahlarıyla ortaya çıkıp tüm Afganistan’ı iki ayda ele geçiren de zaten sizin Taliban’ınız değildi. Onlar Norşîn ve Bitlis’teki medrese talebeleri idiler.

 

     ABD – İran nükleer görüşmelerinde İran masadaki tüm isteklerini ABD ve müttefiklerine kabul ettirip masadan zaferle kalktığında, ABD öncülüğündeki Haçlı ittifakı İran’ın tüm “kırmızı çizgileri”ni eşşek gibi kabul ettiğinde, o gün sinirden ne yapacağını bilmeyen, kızgınlıktan dolayı Twitter’de sağa sola saldıran, İran’ı bombalamadığı için Amerika’ya ateş püskürende siz Türk İslamcılar değildiniz. O gafiller bizim Özedönüş Platformu’nun üyeleriydiler.

 

     NATO, ABD ve Fransa uçaklarıyla birlikte ve “Allah-û Ekber” sloganlarıyla Libya’yı bombalayanlar da sizler değildiniz. Onlar bizim Pêşmergeler idiler.

 

     Dünyanın en müreffeh ülkelerinden biri ve insanlarının hiçbir temel ihtiyaçlarının bulunmadığı bir ülke iken Libya’yı dünyanın en fâkir ülkelerinden biri ve insanlarının açlıkla boğuştuğu bir ülke haline getiren de sizler değilsiniz. Mesud Barzanî’nin ABD ve İsrail’le olan ilişkileri sebep oldu bütün bunlara.

 

     Dünyanın farklı ülkelerinden insanların çalışmak için gittiği bir ülke iken Libya, bugün vatandaşlarının kaçak yollardan başka ülkelere göç etmeye çalıştığı ve yüzlerce Libyalı ailenin Akdeniz sularında boğulmasının müsebbibi de asla sizler değilsiniz. Kürdistan Pêşmerge ordusu Kerkük’ü geri alıp burdaki petrol kuyularını ele geçirdiği için yaşandı bütün bu felâketler.

 

     Haa bir de, bir Mavi Marmara gazisine yalan söylemek yakışmaz; niye yalan söylüym: İsrail’in bölgedeki en büyük ticarî partneri olan, İsrail’le 2002’de 1, 5 milyar Dolar olan ticaret hacmini 2007’de 3 milyar Dolar’a, 2012’de 4 milyar Dolar’a, 2015’te de 5, 5 milyar Dolar’a çıkartan, Mavi Marmara hadisesinden bu yana İsrail ile olan ticaretini tam 4 katına çıkaran da sizin “Müslüman” AK Parti hükûmetiniz değil zaten. Kim söylüyorsa iftiradır! Diyarbakır’daki bizim Çekirdekçi Mısto yapıyor bu ticareti.

 

     Onlarca NATO üssü de Anadolu’da değil, Rojava’da kurulmuş zaten.

 

     Ayrıca, şu anda ABD ve Suud ile birlikte Yemen’i bombalayıp şehirlerini yerle bir eden ve çocuk – kadın demeden binlerce mâsum sivili katledenler de kesinlikle siz değilsiniz. Erbil’den kalkan Kürt savaş uçakları bombalıyor Yemen’i. 

 

     Haklısınız kardeşlerim, haklısınız.

 

     Biz Kürtler yoldan çıkmış Amerikan uşaklarıyız;  sizler ise sahabe devrinden kalma, pir û pak tevhidî devrimci Müslümanlar’sınız.

 

     Ümmet’in gururusunuz.

 

DİN-DİYANET HAKİKAT KONULARINDA ÖNEMLİ HABER VE FİKİRLER İÇİN ufkumuz.com TIKLAYINIZ...

Ufkumuz

 İbrahim Seyidani

sediyani@gmail.com

ETİKETLER : Amerika’nın Kucağında Oturup Kürtler’i “Amerikancılık” ile Suçlamak
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA