BAYKAL, ERDOĞAN BİR VATANSEVER

Baykal, 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonlarının Türkiye Devletine, Hükümetine karşı dış ve iç destekli bir ihanet darbesi projesi olduğunu aklı ve vicdanı olan herkes bilir.
Bu haber 2015-06-15 22:41:16 eklenmiş ve 783 kez görüntülenmiştir.

BAYKAL, ERDOĞAN BİR VATANSEVER

 

Baykal, 17-25 Aralık  yolsuzluk operasyonlarının Türkiye Devletine, Hükümetine karşı dış ve iç destekli bir ihanet darbesi projesi olduğunu aklı ve vicdanı olan herkes bilir. Anayasa ve yasalarda  geçmişte yaşanmış ve sonuçlanmış bir durumun yeniden koalisyon protokolünde yer alamayacağını ima eden açıklamalar yaparak , ülke sorunlarına karşı duyarlılığını ortaya koyarak vatandaşların takdirini kazandı...

 

Koalisyon ihtimallerini de değerlendiren Baykal, koalisyon yapacak partilerin "17/25 Aralık yolsuzluk soruşturmaları" üzerine bir protokol yapılamayacağını savundu.

 

"Ha onları da yeniden açma imkânı var. Ama yeniden açılıp açılmayacağını siyaseten karara bağlamak mümkün değil, Anayasa’ya aykırı. Falan mahkeme şu kararı alsın denir mi? Meclis bu süreçte mahkeme gibi çalışıyor... Bu bir anayasal gerçek. Protokol derse ‘Yolsuzluklarla mücadele edeceğiz’, bu gelecek yolsuzluklarla mücadele anlamındadır. Ama mahiyeti belli olmayan yolsuzluk bahanesi ile girişilen darbe girişimini de ‘bu konuyu şu karara bağlayacağız’ diye protokole hüküm koyamazsınız" diyerek üleye ve ülke sorunlarına duyarlılığını ortaya koydu.

 

Türkiye genelinde vatandaşların ezici çoğunluğu hırsızlık yolsuzluğun her hükümet döneminde  yapıldığına hemfikir. Yine vatandaşların ezici çoğunluğu 17-25 Aralık olaylarının açık bir darbe girişimi olduğundan şüphe dumayacak kadar emin.

 

Vatandaşlar geçmişten günümüze yapılan tüm darbelerin iç ve dış ayakları ile tespitini, sermaye guruplarından basın ayaklarına kadar tüm detayları ile çözülmesini; Türkiye ile bu yönlü bir daha hiç bir gücün oynamamasını istiyorlar.

 

 

Ak Parti beklenen bugüne kadar yapılan tüm darbe girişimlerinin tüm ayakları ile birlikte açığa çıkarılması, halkın en büyük beklentileri arasında.... 

ETİKETLER : BAYKAL ERDFOĞAN BİR VATANSEVER
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA