VEKİLLİK BİTTİ TÜRBAN GİTTİ...

Bir önceki dönem AK Parti İzmir milletvekili olan Rıfat Sait ve eşi Sevilay Sait hakkında çıkan "vekillik bitti türban atıldı" haberleri üzerine Rıfat Sait İzmir'in Ödemiş ilçesinden cevap verdi.
Bu haber 2015-06-14 21:38:29 eklenmiş ve 784 kez görüntülenmiştir.

VEKİLLİK BİTTİ TÜRBAN GİTTİ...

 

Bir önceki dönem AK Parti İzmir milletvekili olan Rıfat Sait ve eşi Sevilay Sait hakkında çıkan "vekillik bitti türban atıldı" haberleri üzerine Rıfat Sait İzmir'in Ödemiş ilçesinden cevap verdi.

 

"SALDIRI YAPANLARLA YARGI ÖNÜNDE HESAPLAŞIYOR"

 

Ödemiş Bademli 46. Kiraz, 13. Fidan festivaline gelen Rıfat Sait, kendisi ve eşinin hakkında çıkan haberleri yalanladı. Rıfat Sait, şöyle konuştu: "Son günlerde malum medyada bana ve şahsıma, benim üzerinden AK Parti camiasına çok çirkin saldırı oldu. Bu saldırıyı neden benim üzerimden yaptıklarını merak ediyorum. Burada bütün saldırı yapan medyayı bu konuda alet olanlarla yargı önünde hesaplaşmak üzere pazartesiden itibaren başvurumuzu yaptık.

 

"BU HABERLERİ YALANLIYORUM"

 

Şunu söylemek gerek çıkan haberlerde özellikle şu söylendi benim AK Parti içerisinde tekrar milletvekili olmamamdan dolayı sakallarımı kestiğim ve eşimin de milletvekili olmadığım için başörtüsünü çıkarttığı ifade edildi. Bazı medyada da benim Ak Parti içerisinde uyum sağlamak için sakal bıraktığım eşimin de bu yüzden başörtüsü taktığı söylendi. Bu haberleri yalanlıyorum."

 'Vekillik Bitti Türban Gitti' Haberine Eski Vekilden Yalanlama Geldi

"HACDAN GELDİKTEN 3-4 GÜN SONRA SAKALLARIMI KESTİM"

 

Hacca Ekim ayında gittiğini belirten Sait, şunları söyledi: "Biliyorsunuz her hacca giden sakal bırakır, tesettüre girer ve geldikten sonra 3 ya da 4 gün sakallarım durdu sonra kestim. Ne parlamento ne AK Parti genel merkezinde benim sakallı bir görüntüm yoktur. Hiçbir yerde sakallı bir şekilde görünmedim. Ancak sakal sünnettir doğru bir davranış olduğunu belirtmek istiyorum. Biz sakal bırakmadık o bizim takdirimiz.

 

"MART AYINDA TESETTÜRDEN AYRILDIK"

 

Burada eşimin üzerinden saldırılar oldu. Sayın Sevilay Sait de hacdan döndükten sonra bir süre tesettürlüydü. Kendisi de tesettürlü olmak istedi ancak daha sonra kendi şahsi düşüncesi ile tesettürden ayrıldı. Kendisinin tesettüre saygısı sevgisi var. Yine aynı şekilde tesettürden ayrılmasının tarihi de çok önemlidir. Biz 7 Nisan'dan çok daha önce Mart ayında tesettürden ayrıldık."

 

"BUNUN CEZASINI YARGIDA VERECEKLER"

 

Yalan haberleri eleştiren Sait, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu şu anlama geliyor, asla milletvekili olmadığımız için ne sakal ne de tesettürden vazgeçmiş olmuyoruz. Bu şekilde bizi yıpratma ya da yalan haberle bizi dışlamaya çalışanlara söylemek istiyorum ki bunun cezasını yargıda verecekler.

 

"HİÇBİR ZAMAN DİNİ SİYASETE ALET ETMEDİK"

 

Yine aynı şekilde asla bizim üzerimizden AK Parti'ye saldırmaları ve AK Parti'nin değerli camiasını bunu bu şekilde yermelerini kabul etmiyoruz. Genel başkan yardımcımız Nükhet Hanım ile İbrahim Turhan vekilimizle çalıştık. AK Partili olduğumuzu herkes biliyor. Bizim için makamlar değil hizmet önemlidir. Biz hiçbir zaman dini siyasete alet etmedik.

 

 

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA