14 Yaşındaki Hamile Kızı Sevgilisi Yakarak Öldürdü

Arjantin'de 14 yaşındaki Chiara Paez, erkek arkadaşı Manuel Mansilla tarafından diri diri yakılarak öldürüldü.
Bu haber 2015-06-05 21:34:20 eklenmiş ve 828 kez görüntülenmiştir.

14 Yaşındaki Hamile Kızı Sevgilisi Yakarak Öldürdü

 

Arjantin'de 14 yaşındaki Chiara Paez, erkek arkadaşı Manuel Mansilla tarafından diri diri yakılarak öldürüldü.

 

14 yaşındaki Chiara Paez, Arjantin'in kuzeydoğusunda Rufino kentinde yaşıyordu. Okulda da oldukça popüler olan Chiara, okulun hockey takımındaydı. Mayıs ayının başlarında Chiara aniden ortandan kayboldu.

 

CESEDİ 3 GÜN SONRA BULUNDU

 

Sosyal medyanın da gücü aracılığı ile her yerde ilanlar paylaşıldı. Erkek arkadaşı Manuel Mansilla da dahil olmak üzere pek çok kişi Chiara'yı aramaya koyuldu. Manuel ve Chiara birkaç aydır birliktelerdi ve aynı okula gidiyorlardı. 3 gün sonra, erkek arkadaşının ailesi ile yaşadığı evin bahçesinde, verandanın altında genç kızın cesedi bulundu. Yapılan otopsi sonucu, genç kızın 8 haftalık hamile olduğu ve canlı canlı yakıldığı ortaya çıktı. Genç kızın erkek arkadaşı, cinayeti işlediğini itiraf etti.

 

ACILI ANNE: TEK BAŞINA YAPMIŞ OLAMAZ

 

Otopsi raporları, Chiara'nın hamilelikle ilgili yaşanan tartışma sonrasında öldürüldüğünü gösteriyor. Ancak Manuel'in bunu yalnız başına yapmadığına dair şüpheler bulunuyor. Manuel'in 34 yaşındaki annesi ve onun 43 yaşındaki partneri de Chiara soruşturması altında tutuklandı. Chiara'nın babası, "Kızım 1.70 boyunda ve 70 kiloydu. Manuel bunu tek başına yapmış olamaz." dedi.

 EYLEMLER DÜZENLENİYOR

Çoluk çocuk, erkek, kadın, herkes Chiara cinayeti için tek vücut oldu. Kadına yönelik şiddete ve kadın cinayetlerine dur demek için eylemler düzenlendi.

 1 YILDA 277 KADIN CİNAYETE KURBAN GİTTİ

Sadece geçen sene 277 kadının erkekler tarafından katledildiği Arjantin'de cinayete yönelik tepki eylem boyutuyla sınırlı kalmadı. Öğretmenler kadına yönelik şiddeti okullarda forum tartışmalarına taşıdı, yargının bu şiddetin dinmemesinde sorumluluğu sorgulandı ve kilise de tepkilere katılmak durumunda kaldı. Çarşamba gecesi düzenlenen yürüyüşte, 200 bin kişiden fazla insan bir aradaydı.

 

 

ETİKETLER :
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA