HDP'DEN ARDAFED ve ARDADERE ZİYARET

Halkların Demokratik Partisi Ardahan Dernekler Federasyonu ve Ardahan Kültür Dayanışma Derneğini ziyaret ederek hem yöneticilerle hem de halkla toplantı yaptılar.
Bu haber 2015-05-30 12:20:14 eklenmiş ve 612 kez görüntülenmiştir.

 HDP'DEN  ARDAFED  ve ARDADERE  ZİYARET

 

Halkların Demokratik Partisi Ardahan Dernekler Federasyonu ve Ardahan Kültür Dayanışma Derneğini ziyaret ederek hem yöneticilerle hem de halkla toplantı yaptılar.

 

Siyasi partilerin İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDAFED) ve Ardahan Dernekleri ziyaretleri devam ediyor.

 

HDP 2. bölge Milletvekilleri Adayları ve Ardahanlı Milletvekili Adayı Serpil Kemalbay ARDAFED'İ ziyaret ederlerken,  1. bölgede ise Beykoz HDP ilçe teşkilatının düzenlediği halkla buluşma toplantısı Ardahan Kültür ve Dayanışma Derneğinin Beykoz Şahinkaya'da ki lokalinde gerçekleşti.

Burada yapılan toplantıya halktan yoğun bir katılım olduğu gözlenirken, Hüda Kaya önemli belirlemelerde bulundu. Kaya, devletin dini olamaz, devlet tüm inanç guruplarına eşit mesafede durmak zorundadır. Diyanet işleri başkanlığı islamı değil, devletin dayattığı dini temsil ediyor. Siz hiç Kürdistanda Kürtçe hutbe okutulsun diye açıklama yapan bir diyanet işleri başkan yada yönetimini gördünüzmü. TC devleti Kürtçeye yasak koymuştu. Diyanet neden dini vecibesini yerine getirerek karşı çıkmadı. Devlet mantığıyla yaklaştığımızda haşa ALLah'da Peygamber'de Kürtçe ve Kürtleri istemiyor diye bir ayet ve hadiste uydurabilirler... İşte HDP bu durumu deşifre ettiği için, dinin kullanılmasını engellediği için bunlar din-diyaneti kaldıracak diye menfi propagandaya giriştiler...

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/53b63c60a3.JPG

ARDAFED'de yapılan toplantıya HDP İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı ve HDP MYK üyesi Filiz Kerestecioğlu, Ardahan Sulakyurt'lu hemşerimiz HDP İstanbul 1. Bölge milletvekili adayı Serpil Kemalbay ve HDP Şişli ilçe eş Başkanları Mahmut Çanlı, Hünal Altun ile ilçe yönetimi perşembe günü İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu'nu ziyaret ettiler.Toplantıya ARDAFED Başkanı Yaşar Geler, Başkan vekili Yener Bayrakçı, Mahmut Şenel,Kadın Kolları Başkanı Julide Kaya, YK Üyesi Erkan Sarıkaya, başkanlar Kurulu YK Üyesi Ardahan Dernek Başkanı Yusuf Sit  ve diğer yöneticiler katıldı.

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/4e5abe73c8.jpg

Beykoz Şahinkaya Ardahan Derneği lokalinde ise ARDADER başkanı Yusuf Sit, yöneticiler, halktan da yoğun bir katılım oldu.

 http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/2161d9ab17.jpg

FEDERASYON BAŞKANI GELER, "Biz partilerin hemşerilerimize ne kadar yer verdiğine bakarız" Su anda hemşeri camiamıza en iyi yer veren parti HDP dediler...

İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu Başkan Yaşar Geler ''Biz hangi partiden hemşerimiz aday gösterilmişse hepsinide destekliyoruz.Gelişen seçim süreci HDP lehine gelişiyor.Herkesin temsil edildiği bir meclisten yanayız.Sivil toplum kuruluşu olarak ziyaretimize gelen siyasi partileri önemsiyoruz.Hemşerilerimize yer veren partilere daha  yakınız '' dedi.

 

Federasyon Başkanlar Kurulu Üyesi  Doğu Kültür Medya İmtiyaz Sahibi Ardader Başkanı Yusuf Sit tarihi önemde bazı belirlemeler yaptı. Sit, Türkiye'de başarılı olmak istiyorsalar tüm siyasi partilerin Türkiye'nin tarihsel mirasını ve misyonunu çok iyi kavramaları gerekmektedir. Sadece Türkiye baz alınarak yapılacak çalışmalar yeterli olmayacaktır. Türkiyenin etkilediği hinterlandı bilmeyen, bu konuda politika üretemeyen siyasi partiler Türkiye'de tutunamaz. Biterler. Bu anlamda "Kafslardan Doğu Avrupa sınırlarına yüzyıllardır soykırım çemberlerine alınmış yarım milyardan fazla  insanı, birbirine akraba halkları bazı alarak tümünü kapsayacak bir politika geliştirimelidir, Çin'in sınırlarından Afrika'nın derinliklerine İslam dünyası baz alınarak siyasal duruş ortaya çıkarılmalıdır. Bu gerçekten yola çıktığımızda iktidar partisi bıiraz bu gerçeğin farkında, bunun dışında bugüne kadar Muhalefetin bu hinterlendın farkında olmadığını görmekteyiz, CHP ise bu durumu kendisine akıl hocalığı yapan katil-kapital firmaların rehberliğinde yeni yeni anlamaya başladı" dediler ...

 

HDP İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı ve HDP MYK üyesi Filiz Kerestecioğlu,''30 yıldır kadın haklarını avukat olarak savunuyorum.İnsanların kendini ifade edebileceği bir partiyiz.HDP olarak tüm kesimleri temsil etmeye çalışıyoruz.Sandık güvenliği için çeşitli önlemler aldık.Artık bu kötü gidişe dur demek için barajları yıkıp geliyoruz'' dedi.

 

HDP İstanbul 1. Bölge milletvekili adayı Serpil Kemalbay '' Uzun yıllardır sosyalist hareket içinde mücadele ediyorum.Türkiye'de HDP'ye çok ihtiyaç var.Saha çalışmalarında çok olumlu görüşler alıyoruz.7 Haziranda bir bayram yaşıyacağız.İki kulvarda partimize saldırıyorlar.Halkımız bu saldırıları boşa çıkarıyor.7 Haziranda herkes kaderini değiştirecek.Bizler meclise gitiğimizde halk ile köprü olacağız.HDP ezilenlerin partisidir'' dedi.

 http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/a7848dd583.JPG

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/3cf65682f9.JPG

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/0c03d627e6.JPG

Doğu Medya /İstanbul

 http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/7ef1389d36.JPG

 

ETİKETLER :
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA