ÜNİVERİSTE ÖĞRENCİLERİNE ÇETE SALDIRISI

DAİŞ çetesi üniversitelere kadar indi. Ülkücü oldukları iddia edilen bir gurup Ankara'da DAİŞ Çetesi gibi savunmasız 2 Öğrenciyi Bıçaklayıp Türkiye'yi Kurtarmışılar...! Vahşice bıçaklanan öğrencilerden birinin durumu ağır...
Bu haber 2015-05-21 23:12:12 eklenmiş ve 716 kez görüntülenmiştir.

ÜNİVERİSTE ÖĞRENCİLERİNE ÇETE  SALDIRISI

 

DAİŞ çetesi üniversitelere kadar indi. Ülkücü oldukları iddia edilen bir gurup  Ankara'da  DAİŞ Çetesi gibi savunmasız  2 Öğrenciyi Bıçaklayıp Türkiye'yi Kurtarmışılar...! Vahşice bıçaklanan öğrencilerden birinin durumu ağır...

 

Ankara'da 2 üniversite öğrencisi, Kızılay'da Ülkü Ocakları'na bağlı bir grubun bıçaklı saldırısına uğradı.

 

Ankara'da biri Dil Tarih ve Coğrafya diğeri de Siyasal Bilgiler Fakültesi 2 üniversite öğrencisi Kızılay'da bıçaklandı. Polis, kimliklerini tespit ettiği saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

 

SALDIRGANLAR DA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ

 

Olay akşam saatlerinde kentin en işlek yerlerinde biri olan Kızılay Ziya Gökalp Caddesi'nde meydana geldi. Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya ile Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde öğrenim gören Öğrenci Kolektifleri üyesi 2 kişi, Ülkü Ocakları'na bağlı bir grup öğrencinin bıçaklı saldırısına uğradı. Birisi omuzundan diğeri ise sırtından bıçaklanan 2 öğrenci, vatandaşların çağrısı üzerine olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, saldırganlar ise kaçtı.

 

BİRİ GÖZALTINA ALINDI

 

 

Saldırı sonrası bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Güvenlik kamera görüntüleri ile görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda polis, saldırganların kimliklerini belirledi. Saldırının Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi reisi ile yanındaki arkadaş grubu tarafından yapıldığı iddia edildi. Polis saldırganların kimliklerinin belirlenmesinin ardından çok sayıda adrese baksın yaptı. Bu baskınlarda saldırganlardan S. U. gözaltına alındı. Tedavi altına alınan öğrencilerden birisinin ise durumunun kritik olduğu belirtildi. 

ETİKETLER :
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA