Son Nefesinde Gülen'in Masonluğunu Açıkladı

Bediüzzaman’ın talebesi ve Şule Yüksel Şenler’in ağabeyi Üzeyir Şenler’in, vefatından kısa bir süre önce Fetullah Gülen’in nasıl mason olduğunu ve üstadını deşifre ettiği ortaya çıktı.
Bu haber 2015-05-21 09:18:29 eklenmiş ve 810 kez görüntülenmiştir.

Son Nefesinde Gülen'in Masonluğunu Açıkladı

 

Bediüzzaman’ın talebesi ve Şule Yüksel Şenler’in ağabeyi Üzeyir Şenler’in, vefatından kısa bir süre önce Fetullah Gülen’in nasıl mason olduğunu ve üstadını deşifre ettiği ortaya çıktı. Fettullah'ın ana hedefinin ise İslam'ı Papaz gibi dünya siyonizminin bir oyuncağına çevirmek, Humeyni gibi darbe yaparak Türkiye'yi karanlığa gömmek olduğu açıklandı.

 

Ergenekon, KCK, Balyoz vb. operasyonların ana amacı haham-imam-papaz Fettulahın önünü açmak humeynivari bir darbe ile Türkiyeyi ele geçirme ve İsraile bağlamak Fettulahın ana hedefiydi... Suriye, Mısır, Irak vb. ülkelerde yaşanan gelişmeler İran'ın perde arkasında İsrail vb. siyonist güçlerin en büyük destekçisi olduğunu ortaya koydu...

 

Bediüzzaman'ın talebesi ve Şule Yüksel Şenler'in ağabeyi Üzeyir Şenler'in vefatından kısa bir süre önce kendisiyle yapılan ve videoya alınan bir sohbette Fethullah Gülen'in Mason olduğunu açıkladığı ortaya çıktı. Üzeyir Şenler videoda Gülen'in finansörü Ali Rıza Güven'in önce kendisine Masonluk teklifinde bulunduğunu kabul etmeyince aynı teklifi Gülen'e götürdüğünü anlatıyor.

Bediüzzaman'ın talebesi ve Şule Yüksel Şenler'in ağabeyi Üzeyir Şenler'in vefatından kısa bir süre önce Fethullah Gülen'in Mason olduğunu açıkladığı ortaya çıktı. Üzeyir Şenler, hasta yatağında kendisiyle yapılan ve videoya kaydedilen bir sohbette Gülen'i İzmir'deki ilk yıllarında koruyup gözeten Ali Rıza Güven'in önce kendisine Masonluk teklifinde bulunduğunu, kabul etmeyince aynı teklifi Gülen'e götürdüğünü anlattı. Şok video kaydıyla Yeni Şafak'ın ortaya çıkardığı Gülen'in Karanlık Dünyası'nı ve ilişkilerini bir adım daha ileri götürdü. Dün akşam TRT'de yayınlanan görüntüler gündeme bomba gibi düştü.



ÖLÜM DÖŞEĞİNDE KONUŞTU

Üstad Bediüzzaman Said-i Nursi'nin önde gelen talebelerinden biri olan ve İslami camianın önemli kadın yazarlarından Şule Yüksel Şenler'in ağabeyi Üzeyir Şenler, Fethullah Gülen'in Masonluğunu teyit ederken Gülen'i Mason örgütlerine sokan ismi de deşifre etti. Hasta yatağında iken ziyaretine gelenlerle sohbet eden Şenler'in bu sohbeti, ziyaretindekiler tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Kaydı yapan kişiler can güvenlikleri nedeniyle isimlerinin açıklanmasını istemedi.



"DAVA İÇİN İZMİR'E GİTTİK"

Şule Yüksel Şenler'in başörtüsü nedeniyle yargılandığı bir davanın İzmir'de görüldüğünü, bu sebeple sırada Ali Rıza Güven'in evinde kaldıklarını anlatan Üzeyin Şenler Ali Rıza Güven ile arasında geçen diyaloğu şu cümlelerle anlattı: "Dilinin altında bir bakla var, baklayı çıkarmak istemiyordu. Fazla dayanamadı en sonunda çıkardı baklayı ağzından. Baklayı şöyle çıkardı ağzından bir iki özel mevzuyla ilgili sizinle çok mühim bir görüşmemiz olacak dedi. Sizi dedi biz inceledik. Yakınen sizi tanıyoruz. Sizde dedi öyle bir kabiliyet var ki, artık başladı şey etmeye. Ondan sonra siz dedi yalnız çok yükseklerde olmanız gereken bir şeydesiniz, gaste maste … Ali Rıza Güven bana masonluk teşkilatına girme teklifinde bulundu"

TEPKİ ALINCA İRTİBAT KESİLDİ

Ali Rıza Güven'e sert tepki verdiğini belirten Üzeyir Şenler ile Ali Rıza Güven arasındaki şu diyalog tarihe not düştü: "Dedim ki bakın dedim, bir kere dedim sizin bana teklif ettiğiniz şey bir kere abes oldu. Neden abes oldu? Bir kere ben üniversite mezunu değilim. Daha talebeyim. Diplomamı almış değilim. Ondan sonra bu bir. İkincisi nasıl planlanmışsa o plan ters tepti itirazımla tabi. Mason olmak şart oluyor diyor. Tepkim daha dehşetliydi, sertti. Benden sert cevap aldıktan sonra artık şeyi kesti"

FETHULLAH YA FETHULLAH!

Üzeyir Şenler ile yapılan röportajı kaydeden kişilerin isimleri can güvenliği nedeniyle açıklanmazken, Şenler, Fethullah Gülen'in Ali Rıza Güven'le masonik bağlantılarını şu ifadelerle deşifre ediyor: "Mesela şu anda bir numara olan birisi onunla beraber, çok sıkıydı. Sıkı münasebeti vardı. Her an beraberlerdi. Artık söylemek… Fethullah ya Fethullah!"



YÜKSEK YERLERDE OLMANIZ LAZIM

Uzun yıllar İstanbul'da Risale-i Nur'un yayınlanması üzerine çalışmalar yapan Şenler, masonluk teşkilatında görev alması halinde kendisine önemli bir kurumun genel müdürlüğünün de yine Ali Rıza Güven tarafından verileceğini aktardı.


GÜVEN'LE YEDİKLERİ İÇTİKLERİ AYRI GİTMEDİ

Ali Rıza Güven'le ilgili bir belgeselde Gülen ve Güven ilişkisi net olarak anlatılıyor. Güven'in Fethullah Gülen ile tanışması dönemin İzmir Merkez Vaizi Yaşar Tunagür'ün Diyanet İşleri Başkan Yardımcılığı'na atanmasıyla başlıyor. Ankara'ya giden Tunagür, o dönem askerliğini yeni bitiren genç bir vaiz olarak çalışan Gülen'in tayinini İzmir'in Kestanepazarı Camii'sine çıkarıyor. Burada ilk olarak Ali Rıza Güven'le tanışan ve birlikte çalışan Gülen, o günleri şu cümlelerle ifade ediyor: "Bir masanın etrafına toplandılar. Anlatayım hizmeti bunlara. Sağdan soldan aidat ölçüsünde dönen paralarla olmaz. Bir umumi himmet olması için konuşayım. 10-12 kişi vardı. Hacı Ahmet Bey o zaman 100 bin lira verdi. Taç fabrikaları falan vardı. Ali Rıza Bey 50 bin lira verdi. Değişik yerlerde platformlarda hizmet derken bu yol değerlendirilebilecek bir yol denildi. Öyle bir çığır açıldı" Aynı belgeselde Güven'in 1971 muhtırasının hemen ardından üst rütbeli bir asker tarafından ifadesinin değiştirildiğine de yer veriliyor.


Fethullah Gülen'in gençlik yıllarında masonluk yemini ederek üstün hizmetlerinden dolayı taltif madalyası aldığını belgelemişti. 1969 yılında Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Locası tarafından üstün hizmetleri karşılığında ödüllendirilen Gülen, 1975'te ise Türkiye Büyük Mason Mahfili'nde gizli yemin etmişti. CHPli Kasım Gülek'in mektuplarını yayınlayan Yeni Şafak, Fethullah Gülen'in karanlık masonik ilişkilerini, Moon tarikatı ve CIA ile Kasım Gülek aracılığıyla tanıştığını da belgelemişti.


 

 

ETİKETLER :
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA