CÜBBELİ AHMET HOCA DEMİRTAŞ'A KÖTÜ KIZDI

Cübbeli, Kürt-Türk-Irk ayrımı yapmadan, korkaklığı, kişiliksizliği bir kenara bırakıp dinimizin emrettiği gibi tüm dünya genelinde zülme ve zalime karşı durmalıyız dedi. Zulüm nerede kimden geliyorsa, kime yapılıyorsa lanetlemeliyiz. Lanetlemiyorsak, karşı durmayı bilmiyorsak anamızda ağlar, çocuklarımız da...
Bu haber 2015-05-19 13:18:31 eklenmiş ve 1175 kez görüntülenmiştir.

CÜBBELİ AHMET HOCA DEMİRTAŞ'A KÖTÜ KIZDI

 

Cübbeli, biz müslümanlar göz altına alınırken, zindanlara tıkanırken, diktatörlerle Suriye'deki Müslümanlar gibi biçip kesilirken, Müslüman Kürt halkını temsil ettiğini söyleyen HDP'den, Demirtaş'tan çıt yok. Yanı başında komşun kardeşin zulme soykırıma uğrarken ses çıkarmazsan hepimizin anası da ağlar çocukları da ağlar dedi...

 

Cübbeli, Kürt-Türk-Irk ayrımı yapmadan, korkaklığı, kişiliksizliği bir kenara bırakıp dinimizin emrettiği gibi tüm dünya genelinde zülme ve zalime karşı durmalıyız dedi. Zulüm nerede kimden geliyorsa, kime yapılıyorsa lanetlemeliyiz. Lanetlemiyorsak, karşı durmayı bilmiyorsak anamızda ağlar, çocuklarımız da...

 

"Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Vahdet gazetesindeki bugünkü yazısında HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'a sert eleştiriler yönelterek kızgınlığını dışa vurdu.

 

Öfkeden dozu kaçıran Cübbeli Hoca'nın Demirtaş için PKK'lı, ananda ağlar çocuklarında ağlar, onları asamazlar beni asarlar vb.  yönündeki ötekileştirici, ırkcı yaklaşımı ise Müslüman Kürtleri olduğu gibi tüm Müslümanları incitti. Hoca öfkeyle sömürgecilerin İslam dünyasında geliştirdiği nefret ve ötekileştirme tuzağına kendisi de düştü... HDP'deki Melleler Cübbelinin dik duruşu, bildiği doğruları çekinmeden söylemesi Türkiye ve Dünyadaki tüm Müslümanlar tarafından büyük takdir toplarken, bu yaptığı açıklama ile öfkesi aklının önüne geçmiştir. Öfkeden dolayı büyük bir eksiklik içine girdiğini inşallah yanlışını görüp Müslüman Kürtlerden özür diler dediler...

 

Cübbeli, Demirtaş'ın evinin polis tarafından yanlışlıkla basılmasıyla ilgili "Şimdi bir PKK'lının evine yanlışlıkla girmişler, ortalık ayağa kalktı. 'Çocuklarım ağlıyordu.' diyor. Çocukların da ağlayacak, anan da ağlayacak. Ne var yani? Başkalarına olurken niye bir şey demiyorsun? Kendine olunca bas bas bağırıyorsun. Bir sürü Müslümanın anasını ağlattılar. Niye bir şey demiyorsun?" ifadelerine yer verdi.

 

İşte Cübbeli'nin yazısının ilgili kısmı:

 

Bize yapmadıkları kalmadı. Ne olacak yani? Evlerimizi kaç kere bastılar, aradılar, taradılar. Çoluk çocuğumuzu ağlattılar. Neler ettiler neler… Şimdi bir PKK'lının evine yanlışlıkla girmişler, ortalık ayağa kalktı. "Çocuklarım ağlıyordu" diyor. Çocukların da ağlayacak, anan da ağlayacak. Davan hak ise sevap alırsın. Davan batıl ise boşa gider. Ahirette de azaba döner. Ne var yani? Sen bir toplum liderisin, başkalarına baskın olurken niye bir şey demiyorsun? Kendine olunca bas bas bağırıyorsun. Bir sürü Müslümanın anasını ağlattılar. Niye bir şey demiyorsun? Sana olunca "Çocuklar ağladı" diyorsun.

 

Böyle bir şey yok! Dava adamıysan ağlamak, zırlamak yok. Hak üzereysen cennetliksin, batıl üzereysen…

 

DENİZ GEZMİŞ DİKİNE KONUŞUYOR, BİZ İSE HEMEN YALAKALIK

 

Ben şaşırıyorum. Komünistler ölümü göze almış. Deniz Gezmişler falan mahkemede hakimle alay ediyorlar. Deniz Gezmiş batıl üzere. Ahiret inancı, Allah inancı yok. Ölse cehenneme zümera. Ama adam yine de taviz vermeden dikine dikine konuşuyor. Biz ise hemen yalakalık, "Yok ona demedim, milletvekilini kastetmedim, bakanı kastetmedim, şunu-bunu kastetmedim" diyoruz. Kim yanlış yaptıysa reddiyeyi basarız. Kastettiğimizi de söylemekten korkmayız. Kimse Allah'ın, peygamberin hakkında konuşamaz. Dinimiz hakkında konuşamaz, Ehl-i Sünnete dil uzatamaz.

 

7 HAZİRAN 2015 SEÇİMLERİ ÖNCESİ TÜM GELİŞMELER

Ehl-i Sünnet bu memleketin direğidir. Ama maalesef Suriye'de olduğu gibi bütün Ehl-i Sünneti biçtiler, kestiler, doğradılar. Niye bu Ehl-i Sünnet böyle kardeşim? Türkiye'de bir hareket falan olsa, ülkenin yüzde 80-90'ı Ehl-i Sünnet ama yine biz eziliriz. Çünkü bizde cesaret yok. Bizde hak uğrunda konuşmak yok. Bizde korkaklık var.

 

APO'YU ASMAZLAR, BENİ ASABİLİRLER

 

28 Şubat'ta beni içeri attıkları zaman daha idam kalkmamıştı. Baktım bütün gazeteler aleyhime. Ortalık yıkılıyor. Deprem vaazımdan dolayı bütün dünya benden bahsediyor. "Bu durumun en fazlası ne olur?" diye düşündüm. "İdam olur" dedim. Ona göre kendimi hazırladım. "İdam edilirsem de en azından insan öleceği günün vaktini bileceği için tövbesi güzel olur. Şehadetin garanti olur" dedim. Hazırlığımı ona göre yapıyorum kardeşim. Sen bunu düşünmediğin zaman "Yalan, yanlış dedim hakim efendi" diyerek taviz verirsin. Olmaz böyle. Ben söylediklerimin hepsini de savundum.

 


DGM'de saatlerce ayet, hadis ile açıkladım. Kocaman dosya oldu. Sonunda ne oldu? İdam da olabilirdim. Bu memlekette başbakanı asmışlar, beni mi asamayacaklar? Apo'yu asmazlar, beni asabilirler. Bunlar olabilir ama korkmayacağız! Ecelden evvel ölüm yok!

ETİKETLER :
Diğer DİN KÖŞESİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA