MERSİN'DE HDP'YE YAPILAN BOMBALI SADIRI FLAŞ GELİŞME...

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, dün HDP binasına yapılan bombalı saldırıyla ilgili ellerinde geniş bilgiler olduğunu ancak şu an için detaylı bir açıklama yapamayacağını söyledi.
Bu haber 2015-05-19 12:55:27 eklenmiş ve 787 kez görüntülenmiştir.

MERSİN'DE HDP'YE YAPILAN BOMBALI SADIRI  FLAŞ GELİŞME...

 

Mersin Valisi: Elimizde Geniş Bilgiler Var Ama Şu An Açıklayamayız

 

Mersin Valisi  Özdemir Çakacak, dün HDP binasına yapılan bombalı saldırıyla ilgili ellerinde geniş bilgiler olduğunu ancak şu an için detaylı bir açıklama yapamayacağını söyledi.

 

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, dün HDP İl Başkanlığı binasına yapılan bombalı saldırıyla ilgili ellerinde geniş bilgiler olduğunu ancak şu an için detaylı bir açıklama yapamayacağını belirtti. Çakacak, "Çünkü olayın faillerinin yakalanmasına dönük bilgiler olduğu için ayrıntı vermek doğru değil. En kısa zamanda olayın faillerinin ortaya çıkarılacağını düşünüyoruz" dedi.

 

"FAİLLERİ YAKALATACAK BİLGİLER VAR, PAYLAŞAMAM"

 

Gençlik Yürüyüşü'ne katılan Vali Özdemir Çakacak, HDP il binasına yönelik bombalı saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bombanın çiçekle parti binasına götürüldüğünü doğrulayan Vali Çakacak, şunları söyledi:

 

"Bir takım bilgiler var elimizde ama daha da netleştikten sonra açıklamanın uygun olacağını düşünüyoruz. Görevlilerden alınan bilgiye göre bir çiçek var, çiçek getirilmiş. Çiçek balkona konulmuş ve patlama balkonda meydana geliyor. Daha geniş bilgiler var ama daha fazla açıklama yapmayayım. Çünkü olayın faillerinin yakalanmasına dönük bilgiler olduğu için ayrıntı vermek doğru değil. En kısa zamanda olayın faillerinin ortaya çıkarılacağını düşünüyoruz. Konunun üzerinde ciddiyetle duruluyor."

 

"TÜM PARTİLERE YAPILMIŞ SAYARIZ"

 

Bombalı saldırının demokrasiye yapılmış bir saldırı olduğunu kaydeden Vali Çakacak, şöyle devam etti:

 

 

"Hem il binasında hem de iş hanının çeşitli yerlerinde hasarlar meydana geldi. Olay yeri inceleme, bomba uzmanları, terörle mücadele, istihbarat birimleri, ilgili tüm birimler üzerinde çalışıyor. Türkiye önemli bir seçim ortamı içerisindedir. Bu tür olaylar, bir partiye yapılmış olsa dahi tüm partilere yapılmış gibi hissediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devletidir. Dolayısı ile demokrasimize yapılmış addedilir."

ETİKETLER :
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA