İSTANBUL ARNAVUTKÖY’DE FECİ KAZA. 1 HEMŞERİMİZ ÖLDÜ. 4 AĞIR YARALI...

İstanbul Sultan Çiftliği tarafında Arnavutköy’de meydana gelen feci trafik kazasında Ardahanlı hemşerimiz 34 yaşındaki Erkan Öztürk öldü. Dört arkadaşı ise ağır yaralandı.
Bu haber 2015-05-08 12:29:51 eklenmiş ve 1377 kez görüntülenmiştir.

İSTANBUL ARNAVUTKÖY’DE FECİ KAZA. 1 HEMŞERİMİZ ÖLDÜ. 4 AĞIR YARALI...

 

İstanbul Sultan Çiftliği tarafında Arnavutköy’de meydana gelen feci trafik kazasında Ardahanlı hemşerimiz 34 yaşındaki Erkan Öztürk öldü. Dört arkadaşı ise ağır yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre dün akşam saatlerinde Erkan Öztürk'ünde birlikte 5 kişinin olduğu araç Arnavutköy merkezine doğru giderken yağmur ve fırtına nedeniyle araçların kontrolden çıktığı ve kazanın meydana geldiği.

 

Öztürk ve 4 arkadaşının içinde bulunduğu özel araç havaalanına yolcu taşıyan bir servis minibüsü ile kafa kafaya çarpıştı.   Kaza'nın tam olarak nasıl oluştuğu kazaya servis minibüsü mü, özel aracın mı neden olduğu şu anda bilinmiyor.

 

Dün akşam saatlerinde saat 8.30 civarında meydana gelen feci kazada Ardahanlı hemşerimiz Erkan Öztürk hayatını kaybederken, arabayı kullanan gencin de el ayaklarının koptuğu, diğerlerinin de ağır yaralı olduğu gelen bilgiler arasında...

 

Kazada hayatına kaybeden Öztürk Çapa tıp fakültesine kaldırılırken ağır yaralanan 4 arkadaşı ise çeşitli hastahanelerde tedavi altına alındılar.  

 

Cuma günü (8-52015) Adli tıptan alınan  Erkan Öztürk'ün Cenazesi Arnavutköy'e bağlı Boğazköy'de kılınan ikindi namazının ardından aynı bölgede defin edildi.

 

Vefat eden Erkan Öztürk'ün HDP üyesi olması, abisi Muzaffer Öztürk'ün ve diğer kardeşlerinin bölgede sevilen sayılan birer  esnaf olmaları, HDP'nin İstanbul genelinde olduğu gibi Arnavutköy  bağlı Boğazköy'de de mükemmel bir örgütlülük kazanması Cenazenin ardından insanların mükemmel ağırlanmasını da beraberinde getirdi. HDP ilçe teşkilatı lokallerinde cenazeye gelen tüm misafirleri karşıladılar.  Kürtlerde önemli bir gelnek olan cenazenin ardından yüzlerce insana yemek ikram edildi. Dualar okundu.

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/88992abb3e.JPG

Burada çok önemli gelişmelere ilk kez şahit olduk. Serhat bölgesi Kürtleri asimilasyonu kırdıklarına Kürtçeye çok iyi vakıf olduklarına tanıklık ettik. Kürt Melle'lerin ve HDP yöneticilerinin akıcı bir Kürtçe ile yaptıkları dualar  taktire şayan bir durumdu. Kürtlerin din ve diyanetlerine ne kadar bağlı ve ileri olduklarını bu cenazede gördük...

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/6f3fedc74a.JPG

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/21250d2564.JPG

http://www.dkmmedyatv.com/files/firm/photo/1b142fd81f.jpg

Öztürk'ü son yolculuğuna binlerce insan uğurladı. Ardahan STK'ları ve Doğu Medya Ailesi olarak kendisine Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz...

Doğu Medya/İstanbul

ETİKETLER :
Diğer İstanbul haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA