KADIOĞLU LINÇTEN SON ANDA KURTARILDI

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Cumartesi akşam saatlerinde Yöre dernekleri tanıtım günleri çerçevesinde Esenyurt Meydanında açılan Van tanıtım Günleri çadırını ziyaret etti.
Bu haber 2015-05-04 16:56:13 eklenmiş ve 1163 kez görüntülenmiştir.

KADIOĞLU LINÇTEN SON ANDA KURTARILDI...

 

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Cumartesi akşam saatlerinde Yöre dernekleri tanıtım günleri çerçevesinde Esenyurt Meydanında  açılan Van tanıtım Günleri çadırını ziyaret etti.

 

Gerek Esenyurtun bir beton, moloz  yığınına çevrilmesi, rant Amacıyla Esenyurtta nefes Alınacak bir alanın kalmaması, rant terörizmi denilebilecek bir analyışla şehirlerin yaşanmaz hale getirilmesi; Yerel yönetimlerde hırsızlık ve yolsuzluk iddialarının tavan yapması, Bilecik ve Karadeniz'de HDP’ye yapılan Saldırıların sabrını taşındığı Van’lılar Kadıoğlu’nun çadırları ve meydanı terk etmesini istediler.

 

Çıkan arbedede Kadıoğlu'nu taşlamaya Başlayan halkın elinden korumaların havaya ateş açmasıyla Linç edilmekten zor kurtulan Kadıoğlu alandan kaçırılarak kurtarıldı.

 

Burada yaşanan örnek halkı yönetimlere katmadan, halka güdülen bir koyun zihniyetiyle yaklaşan AKP zihniyeti ve bu zihniyetin emrine giren STK-siyaset zübükzadeleri ve üçkağıtçılılarla Oluşturulan yerel yönetim anlayışının giderek ülkeyi gerdiği insanları patlamaya hazır birer bombaya çevirdiği bir olgu olarak karşımıza çıkmaya başladı... 

ETİKETLER :
Diğer İstanbul haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA