AMERİKA ÇÖKÜŞTE-AMERİKAN HALKI HALA DERİN UYKUDA...

İsrailde yapılan seçimlerde siyonistlerin önde çıkması, Obama'nın Netenyahu'nun davetini kabul etmemesi fakat buna rağmen ABD Temsilciler Meclisinin, Senatosunun, derin Amerika'nın kendisini götürüp Beyaz Sarayda konuşturması,
Bu haber 2015-03-19 09:45:23 eklenmiş ve 831 kez görüntülenmiştir.

AMERİKA ÇÖKÜŞTE-AMERİKAN HALKI HALA DERİN UYKUDA...

 

İsrailde yapılan seçimlerde siyonistlerin önde çıkması, Obama'nın Netenyahu'nun davetini kabul etmemesi fakat buna rağmen ABD Temsilciler Meclisinin, Senatosunun, derin Amerika'nın kendisini götürüp Beyaz Sarayda konuşturması, bu siyonist katilin zırvalarını tüm dünyaya dinletmesi, Amerika'nın hala siyonizmin işgalinde olduğunu net bir şekilde ortaya koydu. Bu siyonist işgal bitirilemezse Amerika'nın çöküşünün de giderek kaçınılmaz bir gerçek olarak ortaya çıkmaya başladı.

 

İsrail'deki seçim sonuçları Yahudilerin çoğunlukla Siyonist olduğunu, siyonist partileri desteklediğini, Ortadoğu'ya ait olmadıklarını buradan sökülüp atılmalarının gerektiğini ortaya koyarken; derin Amerikanın Obamaya rağmen İsrail uşaklığı yapması Amerika'nın dibine dinamit koymaktadır.

 

ABD'de bu derin siyonist işgal milyonlarca zenci, anglosaksan, Hıristiyan, Müslüman milyonlara rağmen geriletilemezse Amerika'yı tarihinin en büyük iç savaşı bekliyor gerçeğini ortaya koymaktadır...

 

FED başta olmak üzere Amerikayı derinden işgal eden siyonist-katil yapılanma Amerikan halkının eninde sonuda kendileriyle hesaplaşacağını... bu savaşı çok iyi sezdiklerinden dolayı çaktırmadan sermayelerini, oyunlarını Çine vb. ülkelere kaydırmaya kendini sağlama almaya çalışarak, kendini gizleyerek içine sızdığı ülkeler aracılığıyla tüm insanlıkla oynamaya devam etmektedir.

 

Bu derin siyonist Amerika Türkiye'ye diş geçirmeyince çoğunluğu siyonistlerden oluşan Amerikan halkıyla uzaktan yakından ilişkileri olmayan ABD Senato'su bizdeki muhalefet partileri gibi Türkiye'yi kendi hükümetlerine şikayet ediyorlar. Mektup yazıyorlar. Türkiye'deki siyonist basında Amerika'dan Türkiye'ye tarihi uyarı diye bu siyonist zırvaları manşetlerine taşıyorlar...

 

İşte Basından O Haber:

 

ABD Senato'sundan Türkiye'ye Tarihi Uyarı: Medya ve Demokrasi Tehlikede

 

100 sandalyeli ABD Senatosu'nun 74 üyesi, Türkiye'de yaşanan demokrasi, insan hakları ve basın özgürlüğü ihlallerine karşı kaygılarını dile getiren sert bir mektuba imza attı.

 

100 sandalyeli ABD Senatosu'nun 74 üyesi, Türkiye'de yaşanan demokrasi, insan hakları ve özellikle basın özgürlüğü ihlallerine karşı kaygıları dile getiren sert bir mektuba imza attı. Türkiye ile ilgili böylesi bir konuda ilk kez bu kadar çok senatörün imza koyması dikkat çekerken, tarihî mektup, "harekete geçmesi" çağrısıyla Dışişleri Bakanı John Kerry'ye gönderildi. Mektuptaki imza sayısının "anayasayı değiştirmek, hatta Başkan Barack Obama'yı azletmek" için yeterli olan 67'yi bile aşması, "son derece tarihî" olarak nitelendirildi.

 

SANSÜR KONUSUNDA ÇAĞRI

 

ABD Kongresi'nin alt kanadı Temsilciler Meclisi'nin ardından üst kanadı Senato'dan da Dışişleri Bakanı John Kerry'e 'Türkiye'de medya üzerinde devam eden sindirme ve basına yönelik sansür' konusunda harekete geçme çağrısı yapıldı.

 

100 sandalyeli ABD Senatosu'nun 39'u Demokrat, 33'ü Cumhuriyetçi ve 2'si bağımsız toplam 74 üyesinin imzasını taşıyan mektupta, Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın gözaltına alınması ve Samanyolu Medya Grubu CEO'su Hidayet Karaca'nın ise tutuklandığı hatırlatıldı.

 

"DERİN BİR ENDİŞE KONUSU"

 

Mektupta, 14 Aralık'taki bu olaydan önce de Erdoğan'a eleştiren yazılar kaleme alan çok sayıda gazetecinin de işlerini kaybettikleri kaydedilerek "Bu taktikler, demokraside kabul edilemez; özgür basın vatandaşlar için bilgilere tam erişim merkezidir. Türk hükümetinin Türk medyasını sansürlemesi ve cezalandırma girişimi ABD için derin bir endişe konusudur" denildi.

 

"ERDOĞAN İLE KONUŞUN"

 

New York Senatörü Charles Schumer ve Mississipi'nin Cumhuriyetçi Senatörü Roger Wicker tarafından kaleme alınan ve diğer senatörler tarafından imzalanan mektubun son paragrafında; "Bu vakaların barışçıl ve uygun bir yolla çözüme kavuşturulmasını teşvik edecek şekilde bu mevzuyu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yönetimiyle konuşmanız için size güçlü bir çağrı yapıyoruz. Türk hükümetinin basını sansürleme adına böylesine yaygın çabalar içinde olması, özgür toplum, özgür teşebbüs, hukukun üstünlüğü, fırsat eşitliği ve demokrasinin temel prensiplerine hakarettir" ifadelerine yer verildi.

 

ERDOĞAN "KİRALIK" OLARAK SUÇLAMIŞTI

 

Şubat ayında ABD Temsilciler Meclisi'nin 88 üyesi Kerry'ye Türkiye'de basın özgürlüğünün durumunu eleştiren bir mektup göndermişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan Meksika'da yaptığı bir konuşmada "Kiralık" olarak nitelendirdiği Kongre üyelerini Türkiye aleyhinde kampanya yürütmekle suçlamıştı.

 

TÜRKİYE DOSTU SENATÖRLER DE İMZALADI

 

Mektupta aralarında Cumhuriyetçi Parti Louisiana Senatörü Bill Cassidy, Demokrat Parti Virginia Senatörü Tim Kaine, Demokrat Parti Delaware Senatörü Tom Carper ve Cumhuriyetçi Parti Arkansas Senatörü John Boozman'ın da olduğu çok sayıda Türk dostu senatörün de imzası yer aldı.

 

 

Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği ve AK Parti hükümetinin tüm çabalarına rağmen rekor sayıda senatörün mektuba imza koyması, "Ankara'ya çok ciddi uyarı" şeklinde yorumlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, şubat ayında benzer bir mektuba imza koyan Kongre üyelerini "kiralık" diye nitelendirmesinin de ABD'de ciddiye alınmadığı belirtildi. 

ETİKETLER :
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA