Başkan Çelikbilek’ten Gençlere Altın Nasihatler

Beykoz Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin Çavuşbaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlemiş olduğu ‘’Beykoz Belediye Başkanı Lise Gençliğiyle Buluşuyor’’ programında Başkan Çelikbilek gençlere hitap etti.
Bu haber 2015-03-15 12:46:12 eklenmiş ve 878 kez görüntülenmiştir.

Başkan Çelikbilek’ten Gençlere Altın Nasihatler   

Beykoz Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin Çavuşbaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlemiş olduğu ‘’Beykoz Belediye Başkanı Lise Gençliğiyle Buluşuyor’’ programında Başkan Çelikbilek gençlere hitap etti.

Öğrencilerin ilgiyle dinlediği buluşmaya Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in yanı sıra, Milli Eğitim Şube Müdürü Mesut Seven, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Beykoz Belediyesi  Meclis 1. Başkan Vekili Manolya Demirören, Kent Konseyi Gençlik Meclis Başkanı Recep Yaman katıldı.

Başkan Çelikbilek: “Başarı İçin Çok Çalışın”

 ‘Sizlere en kalbi duygularımı sunuyorum’ diyerek başladığı konuşmasına, gençlere her konuda taleplerinin imkânlar nispetinde karşılanacağını söyleyen Başkan Çelikbilek, kendisinin İmam Hatip Lisesi’nde okumadığını ama 7 çocuğunun bu okullardan mezun olduğunu, başarılı olmak için çok çalışmak gerektiğini,  İlim Yayma Vakfı’nın Başkanı olduğunu ve İrfan Eğitim Kurumları’nı kurduklarını belirtti.

Hep 10 Numarayı Hedefleyin Öğüdü

Okulun kütüphanesine 1000 tane kitap hediye edeceğini, ulaşımla ilgili sorunların çözümü noktasında yardımcı olacaklarını müjdeleyen Başkan Çelikbilek tarihten ders alınması gerektiğini de söyledi. Başkan Çelikbilek: ‘’Bizler büyük bir milletin evlatlarıyız, hep 10 numarayı hedefleyin. Biz tarihe yöne veren bir nesilden geliyoruz. Lider ülke olmayı hedefliyoruz. Bunun gereği olarak da savaştan kaçan kardeşlerimize yardım ediyoruz. Hayır yapmak geleneklerimizde mevcut. Dünyevi hesaplar yapmazsak başarı her zaman daim olur” dedi.

Son Din’in mensupları olmamız hasebiyle bunun değerini bilmemiz gerektiğini vurgulayan Başkan Çelikbilek şiddet olaylarına dikkat çekerek, insanların İslamiyeti  bilmedikleri için bu vahşetlerin yaşandığını, kadın ve erkeklerin birbirini anlayarak hayatı paylaşmaları gerektiğini söyledi.

Başkan Çelikbilek  10 bin kişiye eğitim yardımı, 3 bin öğrenciye de burs yardımı yaparak İstanbul’da ilçeler bazında birinci olduklarını belirtti.

Okul Müdüründen Teşekkür

Okul Müdürü Muharrem Atıcı ise Başkan Yücel Çelikbilek’e okula yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür etti. Belediye’ye tüm müracaatlarında her türlü eğitim yardımının yapıldığını söyleyen Müdür Atıcı okumanın soylu bir iş olduğunu kişinin kendini geliştirerek ülkesine faydalı bir birey olabileceğini belirtti.

Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Recep Yaman Konuşmasında, iki ay önce yeni dönem çalışmalarına başladıklarını, 16 lisede yapmış oldukları etkinliklerde ise eksikliklerle ilgili gelen taleplerin çözümü noktasında kendilerine yardımcı olması nedeniyle Yücel Çelikbilek’e minnettar olduğunu aktardı.

 

 

ETİKETLER :
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA