Telegol Beykoz Gençliğiyle Buluştu


Bu haber 2015-03-12 20:05:01 eklenmiş ve 876 kez görüntülenmiştir.

Telegol Beykoz Gençliğiyle Buluştu

 

Beykoz Belediyesi’nin sporu sevdirme, sağlıklı ve başarılı gençlerin yetiştirilmesi amacıyla Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlediği söyleşiye Telegol programı sunucusu Serhat Ulueren konuk oldu. Söyleşiye gençler yoğun ilgi gösterdi.

 

Beykoz Belediyesi tarafından düzenlenen ve moderatörlüğünü Yasin Dallı’nın yaptığı “Telegol Beykoz’da” spor söyleşi programına katılan Serhat Ulueren, kendi hayatından verdiği örneklerle gençlerle buluştu, sorularını yanıtladı.

Genç izleyicilere çeşitli öğütlerde bulunan Ulueren, konuşmasında Sosyal Medya kullanımı konusunda çok dikkatli olunmasına, insanların vaktini boş uğraşılarla heba etmemelerine, futbolcuların büyük takımlara geldikten sonra çalışmamaları halinde spor hayatlarının yok olacağına değindi.

 

Passolig Uygulaması Şiddeti Azalttı

 

Ulueren, Passolig kartı uygulamasıyla, şiddet olaylarının azaldığını hatırlatarak, kişinin aldığı bileti başka birine kiraya verebilmesinin normal bir hareket olduğunu, artık karaborsanın bittiğini, bu kart sayesinde şiddet olaylarının kameralar sayesinde tespit edildiğini, 4/3 oranında disiplin suçlarının düştüğünü belirtti.

 

Kulüpler Neden Başarılı Olamıyor

 

Yöneticilerin kulüp kasalarını kendi şirket kasalarıyla birbirine karıştırdıklarını, bu nedenle borçların bitmediğini vurgulayan Ulueren, Maliye Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı’nın özel denetim yapması gerektiğini söyledi.

Türkiye’de spor eğiticisi ve yöneticisi eğitmenliğinin olmadığını, bu nedenle yabancı futbolcuların daha çok tercih edildiğini, altyapıların da bu yüzden gelişmediğini ifade eden Ulueren, büyük takıma gelen futbolcuların ise yanlış yönlendirme sonucu gece hayatı ve lüks yaşama daldığını kaydetti. Sonucunda çoğu zaman futbol hayatlarının bittiğini hatırlatan Ulueren, başarılı tenisçi Novak Djokoviç’in kitabını okumalarını, başarılı hayat hikâyesini de örnek almalarını önerdi.

Söyleşi sonunda Ulueren ve gençler hatıra fotoğrafı çektirdiler.

ETİKETLER :
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA