Esenyurt Belediyesi Karate Do Takımı Zirvede

36 ülkeden 1500 sporcunun katıldığı 5. Türk iş Open Karete Şampiyonasında 12- 13 yaş kategorileri arasında yapılan müsabakada 46 kiloda birinci olan Aytaş Yıldız oldu.
Bu haber 2015-03-12 11:36:21 eklenmiş ve 1081 kez görüntülenmiştir.

36 ülkeden 1500 sporcunun katıldığı 5. Türk iş Open Karete Şampiyonasında 12- 13 yaş kategorileri arasında yapılan müsabakada 46 kiloda birinci olan Aytaş Yıldız oldu.

6-8 Mart tarihleri arasında İstanbul- Ataköy Ahmet Cömert Spor Salonu’nda yapılan 5. Türk İş Open Karete Şampiyonasına dünyanın farklı ülkelerinden 1500 sporcu katılımı gerçekleşti.

Esenyurt İbrahim Özaydın Ortaokulunda 7. Sınıf öğrencisi olan Aytaş yıldız, Esenyurt Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünün destekleri ile müsabakaya katıldı.

Spor İşleri Müdürü Yusuf Ocak’ın destekleri ile Esenyurt adına ilk defa organizasyona katılım sağlandı. İlki sağlanan bu müsabakada 46 kiloda Aytaş Yıldız birinci oldu.

Yıldız, bu sene yapılan Türkiye Yıldızlar Karete Şampiyonasında Yıldızlar Karete Milli Takımı’na seçilmiştir. Bir çok ulusal ve uluslararası derecesi olan bölgemizin sporcusu Aytaş Yıldız, başta babası olmak üzere başarıya ulaşmasında katkısı olan herkese teşekkür etti.

Aytaş Yıldız, kendisine manevi desteklerini esirgemeyen ve her zaman başarıya ulaşması adına kendisini yalnız bırakmayan okul müdürü Ahmet İrişe desteklerinden dolayı teşekkür etti.

46 kiloda birinci olan Aytaş Yıldız’ın babası Murat Yıldız, Esenyurt Belediye’sinin spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Spor işleri müdürlüğünde antrenör olarak çalışan, İbrahim Özaydın Ortaokulunda Karete Takımı’nın antrenörü olan, Milli Sporcu ve Milli Hakem Murat Yıldız, ‘3 Mayıs’ta Gürcistan Tiflis’te yapılacak olan Wesku World Karete Şampiyonasına  bölgenin tanınmış işadamlarının desteklerini beklediğini’ söyledi.

Yıldız, sponsor olunması taktirde 40 ülkenin katılımı gerçekleşecek olan şampiyonada derece alınabileceğini söyledi.

DKM/MHA/İSTANBUL

ETİKETLER :
Diğer İstanbul haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA