ABD'NİN SİYONİST BAŞKAN ADAYI KÜRTLERLE DALGA GEÇTİ...

Yüzyıldan fazladır ABD'deki Siyonist firmalar Kürtleri soykırıma uğratıp bütün dünyaya kaos ve terör ihraç ettiler.
Bu haber 2015-03-12 00:56:57 eklenmiş ve 848 kez görüntülenmiştir.

ABD'NİN SİYONİST  BAŞKAN ADAYI KÜRTLERLE  DALGA GEÇTİ...

 

Yüzyıldan fazladır ABD'deki Siyonist firmalar Kürtleri soykırıma uğratıp bütün dünyaya kaos ve terör ihraç ettiler. Bu firmalar ABD ve İngiltere'yi de derinden işgal ettiler. Bütün dünyaya soykırım, kaos ve terörü dayattılar. FED adı altında gezegenin en büyük terör örgütünü kurarak karşılığı olmayan dolarla tüm insanlığı rehin aldılar. Faiz ve kumar ekonomisi, bankalarla halkları ulusları donlarına kadar soydular.  Dünyaya İslam adı altında sayısız terör çetesi ihraç ettiler.

 

Bu terörist Amerika'yı gören bir Kenedy oldu. O da suikaste kurban gitti. Kürtleri aptal zaneden bu Paul ... önce derin Amerika'yı, insanlığı rehin alan siyonist katil firmaları bir hal etsin. Amerikan halkı özgürlüğüne kavuşsun ondan sonra dünyayla uğraşsın. Hala siyonist oyunlarla halklarla oynuyorlar. Bu siyonist şunu bilmelidir ki Kürtlerin başkenti İstanbul'dur. Türkiye ise Kürtlerin ana vatanıdır. Ve bu siyonist bu kadar insancıl özelliklere sahipse terörist ve işgalci İsraili işgal ettiği topraklardan ortadoğudan söküp atsın. Dünyada desinki Kenedy'den sonra gerçekten bir lider ortaya çıktı...

 

Madem Kürtleri okadar seviyorsun Irak ve Suriyede Kürtlerin toprakları üzerinde Siyonist firmaların kiralık katiller ordusu işid, aşid vb. onlarca türettiğiniz çete ve itlerinizi geri çekin Kürtler kendi topraklarına dönsünler. Musul kimin toprağı bay siyonist Paul. O kadar Kürtleri seviyorsan bir Mossad Arşivlerini aç Kürtlerin yüzyıllardır talan edilen maddi ve manevi hazinelerini dünya bir görsün. Seni ve senin gibi Siyonistleri toplasak, çarpsak, bölsek alayınız bir Obama'nın tırnağı olamaz. Kürtlerin sana tavsiyesi sakın Kürtlerin aklıyla, zekasıyla, onuruyla bir daha dalga geçme. O kadar erkeksen ve adamsan ABD halkını ABD'yi derinden işgal eden terörist siyonist firmalardan kurtar.

 

Bu gerzek Kürtleri Araplarla karıştırdı. Toprağı al sonra Kürtleri çaktırmadan siyonist yahudilerin uşağı yap. Tüm Kürdistanı Filistine çevir...

Merak etme bay Paul Kürtler Türkiyeden toprak almayacak, tüm Kürtler Türkiye ile bütünleşecek. Sadece Kürtler değil Kafkaslardan doğu Avrupaya tüm halklar Türkiye ile bütünleşecek. Yine merask etme Dünya halkları siyonist katillerden yüzyıllardır oynadıkları oyunların hesabını da soracaktır...

 

Basından:

ABD Başkan Adayı Paul: Kürdistan İçin Türkiye'den Toprak Alınacak

 

ABD'nin 2016 yılı Başkan adaylarından Senatör Rand Paul, "Ben Kürdistan için yeni sınırlar çizeceğim. Bunun için Türkiye'den de toprak alınması gerekecek." dedi.

 

    İhtiyaç Kredisinde Bu Fırsat Kaçmaz! Hemen Başvurun!

    Kemal'in Haftada Nasıl Ekstra 2.300 TL Kazandığını Keşfedin!

 

ABD Başkan Adayı Paul: Kürdistan İçin Türkiye'den Toprak Alınacak

 

Amerika'nın 2016 yılı Başkanlık seçimleri için adaylardan biri olan Senatör Rand Paul, Kürtlerin kendi devletlerini kurma imkanının tanınması gerektiğini belirterek, "Ben Kürdistan için yeni sınırlar çizeceğim ve onlara yeni bir ülkenin sözünü veriyorum" dedi.

 

AMERİKA'NIN VERDİĞİ DESTEK YETERLİ DEĞİL

 

Breitbart News'e konuşan Cumhuriyetçi Parti Üyesi Rand Paul, Amerika'nın bugüne kadar verdiği desteğin yeterli olmadığını, Kürtlerin IŞİD karşısında daha fazla silahlandırılmaları gerektiğini söyledi.

 

"SİLAHLAR DİREK OLARAK KÜRTLER'E ULAŞTIRILMALI"

 

"Kürtler'in en iyi savaşçılar olduğunu" ifade eden Paul, "Kürtler için gönderilen silahlar önce Bağdat'a ulaşıyor, burada hortumlandıktan sonra geri kalanlar Kürtler'e ulaşabiliyor ki bu da ihtiyaç duydukları şey değil. Silahlar direk olarak Kürtler'e ulaştırılmalı" diye konuştu.

 

"KÜRDİSTAN İÇİN YENİ SINIRLAR ÇİZECEĞİM"

 

Kürtlere kendi devletlerini kurma imkanının da tanınması gerektiğinin altını çizen Senatör Rand Paul, şunları belirtti:

 

"Kürtler'e, radikal cihatçılara karşı savunmak için kendi ülkelerinin verilmesi gerekiyor. Ancak ben bir adım daha ileri gideceğim. Ben Kürdistan için yeni sınırlar çizeceğim ve onlara yeni bir ülkenin sözünü veriyorum.

 


İnanıyorum ki eğer onlara kendi ülkelerini vaat edersek onlar ölümüne savaşırlar. Bunu söylemek elbette gerçekleştirmekten daha kolaydır. Çünkü yeni bir ülkenin sınırlarını çizmek için Türkiye, Irak ve Suriye'den toprak alınması gerekecek." 

ETİKETLER :
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA