Dağyar, İddialı Konuştu

Teknoloji ve bilgi birikimine önem veren Sümer Yapı Mimarlık ve Mühendislik gerçekleştirdiği kahvaltı programı ile müşterileri ve çalışanları ile bir araya geldi.
Bu haber 2015-03-05 16:35:40 eklenmiş ve 1128 kez görüntülenmiştir.

Konut, iş yeri gibi yapıları kaliteden ödün vermeden üreterek inşaat sektöründe bir marka olarak yerini alan Sümer Yapı Firması, yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Yaratıcı, yenilikçi, çağdaş bir anlayışla insanı, çevreyi ve sosyal yaşamı dikkate alarak kurumsal kimliğimizle özdeş bir tavır sergilemek temel felsefesi olduğunu belirten firmanın ortağı Naim Dağyar, bu bölgede şehirciliğe yeni bir vizyon kazandıracaklarını söyleyerek, iddialı konuştu.

İlk şubeyi Gaziosmanpaşa ve Eyüp bölgesinde açan Dağyar, Esenyurt Şubesi’nin başında olduğunu ve şirketlerinin de dört yıldır Kağıthane, Eyüp, Gaziosmanpaşa bölgesinde mimarlık, mühendislik ve proje danışmanlığı alanında hizmet verdiklerini aynı zamanda da yaklaşık bir yıldır Esenyurt bölgesinde projelerine devam ettiğini ifade etti. Dağyar, Esenyurt’a gelmelerinin amacı, ciddi bir müşteri ve Müteahhit çevrelerinin yanı sıra, bu bölgenin diğer bölgelere nazaran gelişmekte olan bir yer olduğu için teknik bilgilerini kullanmak istediklerini söyledi.

Esenyurt’a Yeni Vizyon

Yapacağımız projeler ve yeni rezidansların yanı sıra şehir planlanması adına teknik bilgimizi kullanarak Esenyurt’u yeni bir vizyona kavuşturmak istiyoruz. Bu bölgede ciddi rakiplerimizin olduğunu biliyoruz ama bizler teknik olarak eşsiz olduğumuzu düşünüyorum. Yaptığımız projelerle kapasite olarak standartların üstünde olduğumuzu kanıtladık.

Kendimizi Bölgede Kanıtlayacağız

‘Yapacağımız projeleri ve çalışmalarımız yapacağımız toplantılarla-kahvaltılarla kendimizi tanıtıp daha geniş kitlelere hitap edip daha büyük işlere imza atacağız’ diyen Dağyar, “İlk hedefimiz yapacağımız projelere örnek teşkil etmesi açısında Sümer Rezidas’ı inşa etmek olacaktır. Projesi ve çekilmiş fotoğrafları hazır haldedir. Bununla beraber daha büyük yapılara imza atıp, proje danışmanlığını faaliyete sokacağız. Diğer yandan, Mozambik’e statik proje örneklerini gönderdik ve çevre ülkelerde proje desteği anlamında istekler oluyor. Bize gelen istekleri geri çevirmemek adına çalışmalarımızı hızla bitirip uygulamaya koyacağız” dedi. 

MHA/DKM/İSTANBUL

ETİKETLER :
Diğer İstanbul haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA