İstanbul'un 16 İlçesinde Yarın'da Okullar Tatil Edildi

İstanbul Valiliği akşam saatlerinde yapılan açıklamada okulların yarın açık olacağını ancak karın fazla olan ilçelerde kaymakamlıkların tatil kararı verebileceğini belirtmişti.
Bu haber 2015-02-19 22:59:16 eklenmiş ve 1334 kez görüntülenmiştir.

İstanbul'un 16 İlçesinde Okullar Tatil Edildi

 

İstanbul Valiliği akşam saatlerinde yapılan açıklamada okulların yarın açık olacağını ancak karın fazla olan ilçelerde kaymakamlıkların tatil kararı verebileceğini belirtmişti.

 

Valiliğin açıklamasının ardından; Avcılar, Ataşehir, Arnavutköy, Büyükçekmece, Beylikdüzü, Esenyurt, Küçükçekmece, Bağcılar, Başakşehir, Sultangazi, Sultanbeyli, Çatalca, Sancaktepe, Çekmeköy, Kağıthane ve Kartal ilçelerinde kaymakamlıkların kararıyla okulların yarın da tatil edildiği bildirildi.

 

İSTANBUL VALİLİĞİ'NİN YAPTIĞI AÇIKLAMA

 

Valilik'ten yapılan açıklamada ise şöyle denildi:

 

"İlimizde yaşanan yoğun kar yağışı etkisini kaybetmekte olduğundan yarın (cuma günü) eğitim ve öğretime devam edilecektir. Ancak ilçelerimize yağan kar miktarındaki farklılıklar ve ara sokaklarda devam eden kar temizleme çalışmalarının mevcut durumuna göre eğitim ve öğretime devam edilmemesi hususunda karar, İlçe Kaymakamlıklarımızın yetkisine bırakılmıştır."

 

OKULLARIN TATİL OLDUĞU İLLER

 

ESKİŞEHİR

 

Eskişehir Valiliği'nden yapılan açıklamada, kar yağışı ve olumsuz hava koşullarının devam etmesi nedeniyle il genelinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitim ve öğretime 20 Şubat 2015 Cuma günü 1 gün süreyle ara verildiği belirtildi. Ayrıca açıklamada, Başbakanlığın 2002/58 Sayılı Genelgesi gereği, olumsuz hava koşulları nedeniyle, okulların tatil edildiği ilçelerde bulunan kamu görevlisi engelliler ve kamu kuruluşlarında çalışan hamile personelin ayrıca bir talimat ve talebe gerek kalmadan, belirlenen tatil süresince idari izinli sayılacağı kaydedildi.

 

SAKARYA

 

Sakarya'da ilk ve orta dereceli okullar yarın da tatil

 

Sakarya Valiliği, bölgedeki kar yağışı ve olumsuz hava koşullarının devam etmesi, ulaşımda yaşanan sorunlar nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların yarın için de tatil edilmesi kararı aldı.

 

İki gündür okulların tatul olduğu Sakarya'da ilk ve orta dereceli okullarda eğitim, 23 Şubat Pazartesi günü başlayacak.

 

BOLU

 

Bolu'da kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yarında il genelinde okullar tatil edildi.

 

Bolu Valiliği, akşam saatlerinde kar yağışının başlaması ve buzlanma nedeniyle yarın (cuma) için il genelindeki ilk ve orta dereceli okulları bir gün süreyle tatil etti.

 

AFYONKARAHİSAR

 

Afyonkarahisar'ın Emirdağ, Sandıklı ve Dinar ilçelerinde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle şehirlerarası yollarda ulaşım durdu. Emirdağ ve Sandıklı'da okullar tatil edildi.

 

Emirdağ'da yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle bugün eğitime 1 gün süreyle ara verilen ilçede yarın da okullar tatil edildi. Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamada, "Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ilçe merkezi, belde ve köylerde tüm okullar 20 Şubat 2015 tarihinde 1 gün süreyle tatil edilmiştir. Ayrıca olumsuz hava koşulları sebebiyle ilçe merkeziyle bağlı belde ve köylerde görev yapan engelli tüm kamu personeli 1 gün süreyle idari izinli sayılacaktır" denildi.

 

 

Sandıklı İlçesi'nde dün gece başlayan kar yağışı ve tipi aralıksız devam ediyor. Kar yağışı nedeniyle Kaymakamlık kararıyla bugün eğitime ara verilen okullarda tatilin 1 gün daha uzatıldığı açıklandı.

ETİKETLER :
Diğer İstanbul haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA