PANGİS DERNEĞİNİN DAYANIŞMA ETKİNLİĞİ BU PAZAR BAĞCILARDA İCRA EDİLECEK

Bağcılar Spor Parkta Yapılması planlanan Hoçvan Dernekler Federasyonu Üyesi Pangis (Taşlıdere) Derneğinin Dayanışma Etkinliği Bu Pazar Günü Saat 13.00-17.00 Saatleri Arasında Bağcılar Sancaktepe'de bulunan Bağcılar Belediyesi Kültür Merkezinde Yapılacak.
Bu haber 2015-02-19 21:05:16 eklenmiş ve 660 kez görüntülenmiştir.

PANGİS DERNEĞİNİN DAYANIŞMA ETKİNLİĞİ BU PAZAR BAĞCILARDA İCRA EDİLECEK

 

Bağcılar Spor Parkta Yapılması planlanan Hoçvan Dernekler Federasyonu Üyesi  Pangis  (Taşlıdere) Derneğinin Dayanışma Etkinliği Bağcılar Sancaktepe'de  bulunan Bağcılar Belediyesi Kültür Merkezinde Yapılacak.

 

Pazar Günü Saat 13.00-17.00 saatleri arasında yapılacak olan etkinliğin yerinin değişmesinin nedeni ise yağan karın Yeni Bosna'da bulunan Bağcılar Belediyesine ait Spor Parkın çatısını çökertmesi oldu. Bu kaza nedeniyle etkinlik Bağcılar Belediyesi Kültür Merkezine alındı.

 

Kurulduğundan beri dayanışma etkinliği yapan Pangis Köyü Derneğinin ana yemeği yine her yıl olduğu gibi Kaz yemeği olacak. Yöresel yiyecek ve içecek katılımcılara sunulacak. Müzikten yemeğe bölgenin kültürü öne çıkarılacak. Sanatçı olarak Agıre Jiyan Müzik Gurubundan Mervan Tan, ve mahalli sanatçılar yer alacak.

 

Köy dernek başkanlarımız içerisinde en aktif başkanlardan biri  Murat Morkoç . Morkoç ve yönetimi  bölgeyle ilgili yapılan tüm etkinliklerde birebir  yer  alan bölgemizi birçok yerde en iyi temsil eden,  en duyarlı başkanlarımızdan biri.

 

ETKİNLİK YERİ VE SAATİ

Bağcılar Sancaktepe, Bağcılar Belediyesi Kültür Merkezi

Saat: Pazar Günü Saat 13.00-17.00

 

Doğu Medya/STK-Dernekler

ETİKETLER :
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA