BİNLERCE İNSAN YILMAZ'LARIN ACISINI PAYLAŞTI...

YILMAZIN KARDEŞİNİN ÖLÜMÜNDEN 40. GÜNÜNE KADAR BİNLERCE HEMŞERİMİZ, BİNLERCER İNSAN GÜVEN YILMAZ'I ve YILMAZ AİLESİNİ YANLIZ BIRAKMADILAR
Bu haber 2015-02-17 10:05:30 eklenmiş ve 1199 kez görüntülenmiştir.

BİNLERCE İNSAN YILMAZ'LARIN ACISINI PAYLAŞTI...

 

YILMAZIN KARDEŞİNİN ÖLÜMÜNDEN 40. GÜNÜNE KADAR BİNLERCE HEMŞERİMİZ, BİNLERCER İNSAN GÜVEN YILMAZ'I ve YILMAZ  AİLESİNİ YANLIZ BIRAKMADILAR

 

STK-Sivil toplum alanına duyarlılığı ile tanındığımız,  İş ve STK dünyamızın önde gelen temsilcilerinden biri olan, toplumsal ve sosyal alana duyarlılığı, birçok STK'mızın kurulmasında üstlendiği rol ve misyonu ile, 70'li yıllardan beri verdiği mücadele ile tanıdığımız iş adamlarımızdan Güven Yılmaz'ın acısını binlerce hemşerimiz paylaştı.  

Yılmaz'ın kardeşi Bülent Yılmaz 2015 yılının Ocak Ayında geçirdiği kalp krizi sonucu hakkın rahmetine kavuşmuş, cenazeye binlerce insan katılmıştı. Aynı şekilde Sarıyer Maden Mahallesi camisinde okutulan mevlit'te de yüzlerce insanımız, iş STK dünyamızın önde gelenleri Güven Yılmaz başta olmak üzere Yılmaz ailesini yanlız bırakmadılar. 

 

Hakeza geçen Pazar 15 Şubat'da adet olduğu üzere Yılmazın rahmetli kardeşi için 40.  günü için mevlüt okutuldu. Dualar edildi. Sabahtan akşama kadar başta iş ve STK'lar olmak üzere yüzlerce insan Bülent Yılmaz için düzenlenen 40.anma günü mevlidine katıldılar. Aynı gün KAİSİAD'ın kongresi vardı. Kongrenin ardından yeni yönetimde yapılan etkinliğe katılarak Güven Yılmaz'ı yanlız bırakmadılar.

 

70'li yıllardan beri  toplumsal alanda verdiği mücadele ile tanıdığımız, bu mücadele sonucu 3 kardeşini, yakın akrabasını yitiren Güven Yılmaz'ı kardeşinin vefatı dolayısıyla binlerce insan yanlız bırakmayarak, hem kendisinin hemde yılmaz ailesinin züntüsünü paylaştılar.

 

Geçmişin, ceberut ve diktatör devlet yapılanmasının mücadele eden herkese ve kesime saldırısı Yılmaz Ailesine faturası daha da ağır oldu. Bu anlamda bu kayıplar ve baskılar bölgede üzüntü kaynağı olmuştu.

 

Fakat ne kadar zor koşullar oluşursa oluşsun Güven Yılmaz toplumsal duyarlılığından hiçbirşey kaybetmedi. Yılmazlar aile olarak herzaman üzerlerine düşeni fazlasıyla yaparak toplumsal duyarlılıklarını heryerde ortaya koydular. Güven Yılmaz'ın eşi Türkan hanım'da aynı duyarlılıkla STK alanında en iyi mücadele eden insanlarımızdan biri. Yılmaz ve eşi halen STK'larımız  içinde aktif olarak rol almaktadırlar.

 

Yılmaz'ların bu duyarlılığı toplumda da büyük bir karşılık bulduğu için toplumdan kendilerine büyük bir manevi destek yönelmesini de beraberinde getirmektedir. Bu manevi destek ve duyarlılık sonucu acı ve mutlu günlerinde binlerce hemşerimiz Yılmaz ailesini yanlız bırakmadılar.

 

Doğu Medya'ya kısa bir açıklama yapan Güven Yılmaz,  ölümünden 40. gününe kadar acı ve üzüntülerini paylaşan, acı ve  mutlu günlerinde kendilerini yanlız bırakmayan, üzüntü ve sevinçlerine ortak olan, manevi desteklerini her zaman sunan tüm dost, akraba ve hemşerilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah hepsinden razı olsun dediler...

 

 

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA