ABD ÖLDÜRÜLEN MÜSLÜMAN GENÇLERİ BİNLERCE İNSAN UĞURLADI

ABD’de Katledilen 3 Müslüman Genç gözyaşları Eşliğinde Son Yolculuklarına Binlerce İnsan Tarafından Uğurlandılar
Bu haber 2015-02-15 00:16:01 eklenmiş ve 740 kez görüntülenmiştir.

 

ABD ÖLDÜRÜLEN MÜSLÜMAN GENÇLERİ BİNLERCE İNSAN  UĞURLADI

 

ABD’de Katledilen 3 Müslüman Genç gözyaşları Eşliğinde Son Yolculuklarına Binlerce İnsan Tarafından Uğurlandılar

 

ABD’nin North Carolina eyaletinde öldürülen 3 Müslüman genç, binlerce kişinin katıldığı cenaze namazının ardından toprağa verildi. Üniversite öğrencileri Deah Barakat (23) ile eşi Yusor Abu-Salha (21) ve kız kardeşi Razan Abu-Salha’nın cenaze namazını, genç kadınların babası Mohammad Abu-Salha kıldırdı. Acılı baba, “Kızım, bir komşularının kendilerinden nefret ettiğini hissettiğini, bakışlarından hoşlanmadığını söylemişti.” dedi.

 

Amerikan iç istihbarat teşkilatı FBI, salı günü North Carolina’da 3 Müslüman gencin öldürülmesiyle ilgili olarak hazırlık soruşturması başlattı. Kararın, olayın park yeri anlaşmazlığı nedeniyle işlendiği iddia edilse de, söz konusu cinayetlerin gençlerin Müslüman olmaları dolayısıyla  işlenmiş olabileceği ihtimalinin belirmesi üzerine alındığı öğrenildi.

 

 

FBI, delillerin toplanmasında yerel polisle beraber çalışmaya başladı. Üniversite öğrencisi üç kurban da binlerce kişinin katıldığı cenaze namazının ardından toprağa verildi. Deah Barakat (23) ile eşi Yusor Abu-Salha (21) ve kız kardeşi Razan Abu-Salha’nın cenaze namazını, genç kadınların babası Mohammad Abu-Salha kıldırdı. Merasim öncesinde açıklama yapan acılı baba, “Kızım iki-üç hafta önce, bir komşularının kendilerinden nefret ettiğini hissettiğini, bakışlarından hoşlanmadığını söylemişti.” dedi. Cinayetlerin, iddia edildiği gibi bir park yeri tartışması sonucu işlenmediğini belirterek, “Bu çocuklar, başlarının arkasına kurşun sıkılarak infaz edildi.” diye konuştu.

ETİKETLER :
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA