RUSYA , MANEVRA ALANINI GENŞİŞLETMEYİ ÖĞRENDİ...

Küresel katil kapitalizmin kadife devrimler, Ukrayna saldırısı,, dört bir yandan Rusya'yı çembere alıp bitirime operasyonları ve oyunları Rusya'nın uyanmasını beraberinde Rusya'nın karşı atağa geçmesini de getirdi.
Bu haber 2015-02-12 00:02:01 eklenmiş ve 1174 kez görüntülenmiştir.

RUSYA , MANEVRA ALANINI GENŞİŞLETMEYİ ÖĞRENDİ...

 

Küresel katil kapitalizmin kadife devrimler, Ukrayna saldırısı,, dört bir yandan Rusya'yı çembere alıp bitirime operasyonları ve oyunları  Rusya'nın uyanmasını beraberinde getirdiği gibi, Rusya'nın karşı atağa geçmesini de hayata geçirdi.

 

Benzer senaryoların Türkiye'ye karşı da uygulanması, Türkiye-Rusya yakınlaşmasını beraberinde getirirken, Avrupa'da ki çürümenin Yunanistanda patlak vermesi Rusya'yı harekete geçirdi.  Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, "Yunanistan`a para verebiliriz" demesi çürüme ve yıkılma aşamasına giren küresel kapitalizm için ölümcül bir darbe oldu. Dünya çapında güven kaybı yaşayan dolar, yuro gibi kağıtlar iyice güven kaybederken, Rusya, Türkiye, Çin, İran  gibi Asya devletleri, devleri giderek dünyaya model olamaya başladılar...

 

Küresel kapitalizmin elinde kullandığı daiş, nusra, bokoharam, elkaide vb. birkaç argüman kiralık katiller ordusundan başka bir şey kalmadı. Hem halkların uyanması, hemde küresel kapitalizmin her geçen gün dahada çürümesi bu terör çeteleri kartınıda yakın bir gelecekte devre dışı bırakacak, Latin Amerika ve ABD'de sıkışan milyonlarca 2 metrelik vatandaşla küresel kapitalin patronları karşı karşıya kalacaklardır. Küresel kapitalizm bu çürüme ve bitmeden çıkış için dünyayı gererek nükleer savaşların çıkması için hertür yöntemi kullanmaya, devletleri birbiriyle çatıştırma yönünde şeytanın aklına gelmeyen oyunlar sergilemeye bakacaktır. Ama hiçbir oyun insanlığın vicdanında kartşılığı olmayan küresel katil kapitalin yaşamasını olanaklı kılmayacaktır...

 

Tarihte olduğu gibi dünyayı dizayn eden bu katiller ordusu yine Osmanlı ve Rusya'nın kucağına düşecekler...

Rusya manevra yapmayı öğrendikçe küresel kapitalizm hızla çöküşe geçmeye başladı...

 

Rusya'dan Dengeleri Alt Üst Edecek Yunanistan Açıklaması

 

 

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kotzias ile görüşen Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov, "Yunanistan'dan herhangi bir ekonomik yardım talebi gelirse bunu düşünürüz" diye konuştu. Yunan makamları dün AB dışında Rusya, Çin ve ABD'den de yardım isteyebileceklerini ifade etmişti. Rusya'nın Yunanistan'a yardım yapması bölgedeki ekonomik ve siyasi dengeleri ciddi bir biçimde değiştirebilir.

 

ATİNA TRAŞTA DİRENİYOR

 

Öte yandan Yunanistan Maliye Bakanı Yanis Varoufakis, ülkesinin borçlarını kısa vadede ödemesinin mümkün olmadığını, dolayısıyla bir kısmının silinmesi demek olan "saç tıraşı" uygulanması ya da yeniden yapılandırılma gerektiğini söyledi. Varoufakis Alman Stern dergisiyle yaptığı söyleşide "Bir borç eğer artık ödenemeyecek durumdaysa, o zaman saç tıraşına gidilir" dedi. Söyleşinin metni, derginin yayımlanmasından önce açıklandı. Varoufakis, "Önemli olan Yunanistan'ın borçlarının kısa zamanda ödenmeyecek olmasıdır" dedi.AMERİKALI TURİSTİN VİDEOSU, RUSYAYI KARIŞTIRDI

 

RUSYA'DA ALKOL VE FUHUŞUN YAYGINLAŞMASI GENÇLİĞİ ÇÜRÜTÜYOR...

 

Amerikalı Turistin Videosu, Rusya'yı Karıştırdı. Amerikalı bir turistin çekip yayınladığı video Rusyada alkol ve fuhuş olayının Rus gençliğini nasıl çürüttüğünü, Rusyayı çökertecek en büyük tehliklerden birinin alkol ve fuhuşun yaygınlaşması olduğunu ortaya çıkardı.

 

Uzmanlar fuhuş, içki ve kumarın nükleer silahlardan daha tehlişkli olduğunu bunun farkına varmayan ülke ve milletleri için çöküşün kaçınılmaz olduğunu her fırsatta dile getiriyorlar...

 

Tatil için gittiği Rusya'da alkolü fazla kaçıran Rus gençlerinin görüntülerini paylaşım sitelerine yükleyen Amerikalı turist, Putin'in ülkesini ikiye böldü.

 

Amerikalı turist, tatil için gittiği Rusya'da alkolü fazla kaçırıp sokak ortasında sevişen gençleri "Rus gençler sevişecek yer bulamıyor" başlığıyla paylaşması büyük yankı uyandırdı.

 

PUTİN'İN ÜLKESİ ŞOKTA!

 

Son dönemlerde Amerika ve Rusya arasındaki kriz herkesçe biliniyor. İki ülke arasındaki restleşme devlet başkanları statüsünde devam ederken, Amerikalı bir turistin Rusya'da çektiği görüntüler olayı başka bir boyuta taşıdı. Alkolü fazla kaçıran Rus gençlerin sokak ortasında seviştiği görüntüleri yayınlayan Amerikalı turist, Putin'in ülkesinde büyük yankı uyandırdı.

 

RUSLAR İKİYE BÖLÜNDÜ

 

 

Bazı kesimler Amerikalı turistin bu tutumunu sert bir dille eleştirirken, bazı kesimler de Devlet Başkanı Putin'den alkol tüketimine bir düzenleme getirmesini istiyor.

ETİKETLER :
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA