Ak Parti Iğdır il Başkanı Tutulmaz, “Seçim Yaklaştığı İçin Etnisiteye Oynayanlar Yine Sahnede”

Iğdır’da her seçim yaklaştıkça etnisiteye oyanayanların yine sahne aldığını belireten Başkan Tutulmaz, “Bizler Ak Parti olarak, 24 saat insanlarımızın hizmetindeyiz. Ak Parti siyasetin odağına insan ve insana hizmeti yerleştirmiştir
Bu haber 2015-01-31 16:00:27 eklenmiş ve 1179 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-Iğdır

 

Iğdır Ak Parti’nin Ocak 2015 aylık il danışma meclisi toplantısı yapıldı. Parti binasında yapılan toplantıya yoğun katılımdan dolayı bir çok partili salon dışında kaldı. Basına açık bölümde konuşan Ak Parti Iğdır İl Başkanı Av. Ahmet Tutulmaz Iğdır’a yapılan hizmetler ile gündemdeki konular üzerine önemli açıklamalarda bulundu.

 

“Seçim Yaklaştığı İçin Etnisiteye Oynayanlar Yine Sahnede”

 

Iğdır’da her seçim yaklaştıkça etnisiteye oyanayanların yine sahne aldığını belireten Başkan Tutulmaz, “Bizler Ak Parti olarak, 24 saat insanlarımızın hizmetindeyiz. Ak Parti siyasetin odağına insan ve insana hizmeti yerleştirmiştir. Ak Parti olarak yaptığımız tüm hizmetlerde hiçbir zaman etnik köken ayrımcılığı yapmadık. Ve yapanlara da müsaade etmedik ve etmeyeceğiz” dedi.

 

“Biz hizmetlerimizle halkımızın karşısına çıkacağız. Etnik ayrımcılıkla değil”

 

İl Başkanı Av. Tutulmaz sözlerine şöyle devam etti; Biz parti olarak hizmetlerimizle halkımızın karşısına çıkacağız. Etnik ayrımcılıkla değil. Ak Partinin Iğdır’daki eserlerinden bazılarını sayacak olursak. Örneğin; Iğdır Üniversitesi ( Sosyal Tesis ve Kampüs binaları), Iğdır Havalimanı, Duble yolları ve sıcak asfaltla kaplanması, 250 yataklı Devlet hastanesi, Liselerimiz ve çağdaş okul binaları, Toki İnşaatları, Çevre yolunda yapılan Eğitim kompleksi, İl Çevre müdürlüğü binası, Köy yolları, köy içme suları ve arazi yolları, Gençlik Merkezi binası, sentetik sahalarımız, 500 kişilik Üniversite öğrenci yurdu ve Organize sanayi bölgesindeki tesisler gibi sayamaya zamanın yetmeyeceği daha  birçok hizmet.

 

Bizim yaptıklarımıza karşı yapamadıklarıyla mı karşılık verecekler?"

 

Geçmişte MHP Belediyecilikte Iğdır’a bir şey vermedi. Bugün de BDP birşey veremiyor. Bizim yaptıklarımıza karşı yapamadıklarıyla mı karşılık verecekler? Iğdır’ın kronikleşmiş sorunları yerli yerinde duruyor. Bizim yaptıklarımızın bir kısmını yukarıda sıraladım. Onları yapamadıklarınının bir kısmına bakacak olursak, İçme suyu sorununu ortada, Kanalizasyon sorununu çözmediler, Çevre kirliliği sorununu çözmediler, İmar sorununu çözmediler, Alternatif yapılaşma alanları açamadılar, Otopark sorununu ortada duruyor. Allah aşkına bunlar ilimizin hangi önemli sorununu çözdüler? Çözmeye yönelik bir projelerini gördünüz mü? Yukarıda saydığım sorunlar hala devam ederken çözüm yerine sorunlara yenileri ekleniyor.

 

250 Yataklı Hastahaneyi Haber Yapmayanlar İşten atılan gencin neden işten atıldığını Bir zahmet sorsunlar"

 Son günlerde ilimizdeki bazı gazetelerde ve sosyal medyada yer alan asılsız bir iddia ile partimiz karalanmaya çalışılıyor. Her gün sosyal medyada Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Başbakanımıza hakaret eden bir siyasi partinin il başkanı bayanın gazetelere yazdırdığı iftiraları görüyoruz. 250 yataklı modern bir hasathaneyi ilimize kazandıran hükümetimizin bu hizmetini bir kez olsun haber yapmayanalar. Hastahanede sorun yarattığı için idare tarafından geçici işçilikten atılan bu şahsın ablasının iddialarını günlerdir yazmaktadırlar. Bizim parti olarak bu konu ile hiçbir ilgimiz yoktur. Adı geçen genç işten atıldıktan sonra partimize geldi. İlk kez o zaman partide gördüm. 

İşten çıkarılmasının ne kimliği, ne siyasi düşüncesi, ne de başka bir partinin il başkanının kardeşi olmasıyla hiçbir ilgisi yoktur

İşten çıkarılmasının ne kimliği, ne siyasi düşüncesi, ne de başka bir partinin il başkanının kardeşi olmasıyla hiçbir ilgisi yoktur. Bunu kendilerini de çok iyi biliyorlar. İşi ile ilgili sorun yaşamış ve idare tarafından işine son verilmiştir. Hanımefendinin iftira dolu iddialarını yazan gazeteler yazmadan önce hiç hastane yönetiminden veya bizden bilgi alma gereği duydular mı? Bur konuda  sergilenen objektif gazetecilik değil amaç bağcıyı dövmektir. Bu tür saldırılarla etnik milliyetçiliği körüklemeye çalışlanlar Iğdır’a iyilik etmiyorlar. Sosyal medyada her gün bu ülkenin Cumhurbaşkanına ve Başbakanına hakaret eden hanımefendi kardeşi işten atıldıktan sonra bize gelip kardeşinin tekrar işe alınmasını istemeye hakkı var mı?. Ve bu hanım bize geldikten sonra biz kardeşinin hastanede çaılıştığını ve işten atılmış olduğunu öğrendik. Kimse kusura bakmasın insan ekmek yediği yerde görev ve sorumluluklarını bilerek disiplinli bir şekilde çalışmalıdır. Devlette millette benim diyerek idari ve ahlaki hiçbir kurallara uymayanlara karşı bizim idarecilerimizin yanında yer alacağımızın bilinmesini isteriz” diyerek sözlerine son verdi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.      
 



ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA