KAİSİAD ADIMAN'IN TAZİYE'SİNDE BULUŞTU

Dernek Merkezinde gerçekleşen taziyenin ardından Yönetim ve Üyeler Şubat Ay'nın 1. ve 2. Haftasında gerçekleşecek olan genel kurul için fikir alışverişinde bulundular.
Bu haber 2015-01-26 14:22:29 eklenmiş ve 1139 kez görüntülenmiştir.

KAİSİAD  ADIMAN'IN TAZİYE'SİNDE BULUŞTU

 

Yakalandığı hastalık  nedeniyle Iğdır'dan İstanbul Bezmi Alem Hastahanesine sevk edilen Abdurrahman Adıman 11 Ocak'ta kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu hakkın rahmetine kavuştu.

 

Abdurrahman Adıman Kars-Ardahan-Iğdır Sanayici İş Adamları Kültür Dayanışma Derneği (KAİSİAD)  Y.K. Üyesi ve iki dönemdir derneğin saymanlığını yapan Mali Müşavir Abdullah Adıman'ın Kardeşi. Vefatın ardından Cenaze Iğdır'a götürülerek defin edildi.

 

Cenaze dolayısıyla Iğdır'da olan Adıman  geçen Pazar günü İstanbul'a dönmüş, Adıman'ın kardeşinin vefat olayı üzerine KAİSİAD Yönetim Kurulu  ve Üyeleri Derneğin Şişli'de bulunan merkezinde bir araya gelerek  Adıman'a taziye ziyaretinde bulundular. Acısını paylaştılar. Geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

 KAİSİAD YK. Üyesi ve Saymanı Abdullah Adıman

 

TAZİYENİN ARDINDAN YAKLAŞAN  GENEL KURUL KONUŞULDU

 

Dernek Merkezinde gerçekleşen taziyenin ardından  Yönetim ve Üyeler  Şubat Ay'nın 1. ve 2. Haftasında gerçekleşecek  olan genel kurul için fikir alışverişinde bulundular.

 

Yapılacak olan genel kurulda  KAİSİAD Genel Sekreteri  Orhan Gökçe ve Süreyya Çinik'in istaifasından sonra Yönetim Kurulundan da istifa eden derneğin eski başkan yardımlarından Ahmet Keske başkanlığa aday olduklarını söylediler.

 

Toplamda 40-50 üyesi olan derneğe iki başkan adayının ortaya çıkması üyerlerde rahatsızlığa neden oldu. Toplantıya katılan tüm üyeler iki başkan adayının anlaşarak tek liste ile seçim gitmeleri istendi. Mevcut üye sayısının iki listeyi taşıyacak bir düzeyde olmadığını ifade ettiler. Tek liste ile seçime gidilmesini istediler.

 

GÖKÇE DERNEĞİ GERÇEK MİSYONUNA KAVUŞTURACAĞIZ

 

KAİSİAD Genel Sekreteri Orhan Gökçe

 

Başkan adaylarından Orhan Gökçe bir önceki yönetimde ağır bir görev üstlendiklerini, kapanma oyunları ile karşı karşıya kalan bir KAİSİAD'ı tüm arkadaşlarla omuzlayarak ileriye taşıdıklarını ifade ettikten sonra "Biz aşkla, şevkle KAİSİAD'ı hak ettiği yere taşımak için yola çıktık, 4-5 yıldır kurulan KAİSİAD'ın 40-50 üyede kalması, tüm Kuzeydoğu Anadoluyu kapsamamasına neden olan sorun ve sıkıntıları  gördük ve bu sorunları bertaraf etmek için yola çıktık. Bu anlamda ayırımsız tüm arkadaşların desteğini istiyorum.

 

Gökçe, Öncelikli olarak önümüze iki hedef koyduk... 

 

1-İstanbulun her ilçesinden 5-10 üye muhakak yapılacak. Sanayicisinden esnafına tüm bölge iş dünyamızı tarayacağız. Hedefimiz 500 üye olacak. Ama en az 150-200 üye yapacağız.

 

2- Kars-Ardahan-Iğdır'a diğer Serhat ve Serka illeri olan Ağrı ve Artvin'ide KAİSİAD'ın kapsam alanına alarak tüm Kuzeydoğu Anadolunun Lobisini ve Üst çatısını ortaya çıkaracağız. Bu anlamda KAİSİAD'ı gerçek misyonununa ve vizyonuna kavuşturacağız. Tüm işadamlarımız birbirini tanıyacak, sorun ve sıkıntılaerımıza ortak çözümler üreteceğimiz gibi herkesin iş hacmide büyüyecek.

 

Derneğin kurulmasında, bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ahmet abe (Keske) başta olmak üzere Ayırımsız herkesin desteğini istiyoruz. Bizim gibi gençlerin şevkinin kırılmamasını destek olunmasını istiyoruz. Çünkü ortaya koyduğumuz hedefler işi gücü bırakıp çalışmayı gerektiriyor. Bütçe gerktiriyor enerji gerektiriyor. Umarım üye arkadaşlarımız net olarak mesajımızı almıştır...

 Doğu Medya/İstanbul

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA