GÖLELİ HEMŞERİMİZ İNTİHAR ETDİ

Esenyurt, Cumhuriyet Meydanında yaşanan ani intihar olayının şokunu yaşıyor
Bu haber 2015-01-24 15:14:37 eklenmiş ve 1935 kez görüntülenmiştir.
GÖLELİ HEMŞERİMİZ İNTİHAR ETDİ
 
Esenyurt, Cumhuriyet Meydanında yaşanan ani intihar olayının şokunu yaşıyor...  39 yaşında Ardahan Göle nufusuna kayıtlı Taner Nalkıran isimli genç işadamı girdiği bunalım sonucu intihar etti. 
 
Dün cuma namazı saati merkez camii önüne gelip iki el havaya, bir elde kafasına sıktığı kurşunla hayatına son veren Nalkıran, evli ve bir erkek çocuğu babasıydı. 
 
Esenyurt'un tanınmış ailelerinden birine mensup olan ve tekstil işi ile uğraşan Taner Nalkıran'ın beklenmedik bir şekilde hayatını sonlandırması, ailesi, iş arkadaşlarını ve sevenlerini yasa boğdu. 
 
 
 
Uzun süredir tekstil sektöründe başarılı bir faaliyet yürütürken girdiği ekonomik bunalımla iflas eden Nalkıran'ın çıkış yolu aradığı ve son günlerde yaptığı yatırımla yeniden tekstil sektörüne Geçiş yapacağıda yakınları tarafından verilen bilgiler arasında.
 
 
BEN SANA BABALIK YAPAMADIM OĞLUM!
 
Yaşanan elim olay sonrası önce Esenyurt Devlet hastanesi morguna, daha sonra şüphe nedeniyle savcılık kararıyla Adli Tıp'a kaldırılan Taner Nalkıran'ın naaşı, bu gün Esenyurt Merkez Camiinde kılınacak ve namaz sonrası defin edilecek.
 
Nalkıran'ın cesedi başında inceleme yapan olay yeri inceleme ekibinin genç iş adamının cebinde bulduğu bir not ise herkesi duygulandırdı.
 
''Ölümümden kimse sorumlu değildir, oğlum sizlere emanet. Ben sana layıkıyla babalık görevimi yapamadım Can, hakkınızı helal edin''
notuyla henüz 17 yaşında lisede okuyan oğlu Can Nalkıran ve ailesine adeta veda etmişti... 
Haber Tempo
ETİKETLER :
Diğer İstanbul haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA