YILDIZ İNŞAAT EPOKSİ FİRMASI

Kurucusu ve sahibi Mehmet Yıldız'ın olduğu firma Zemin Kaplama uygulama, zemin, yüzey bakım ve onarım alanlarında ülkemizin profesyonel firmalarından biri.
Bu haber 2015-01-23 09:46:32 eklenmiş ve 1357 kez görüntülenmiştir.

YILDIZ İNŞAAT EPOKSİ FİRMASI

 

Kurucusu ve sahibi Mehmet Yıldız'ın olduğu firma Zemin Kaplama uygulama, zemin, yüzey bakım ve onarım alanlarında ülkemizin profesyonel firmalarından biri.

 

Epoksi Nedir:  Epoksi , Zemin Kaplama uygulama, zemin, yüzey bakım ve onarım, Yüzey Sertleştirme ve Zemin Şapı uygulamaları işidir. Epoksi, bakım ve onarım, zemin Kaplama sayesinde çok temiz, şık ve seçkin mekan elde ettiğiniz gibi mekanların kalitesi ve değeri, hijyen, sağlık, güvenirliliği de artmaktadır.

 

YILDIZ İNŞAAT EPOKSİ, Türkiye genelinde profesyonel Epoksi Zemin Kaplama, Yüzey Sertleştirme ve Zemin Şapı Uygulamaları hizmetlerini 20 yılı aşkın uzmanlık tecrübesiyle, ön keşif, projelendirme, uygulama, bakım ve onarım olarak anahtar teslimi sunmaktadır.

YILDIZ İNŞAAT EPOKSİ Epoksi Zemin Kaplama, Yüzey Sertleştirme ve Zemin Şapı Uygulamalarını eski veya yeni yapıların zeminlerine kolaylıkla uygulayabilen profesyonel bir firma. Zemininizin durumu ne kadar kötü olursa olsun Yıldız Epoksi Zemin Kaplama sayesinde çok temiz, şık ve seçkin mekan elde ettiğiniz gibi yapılarınızın değerini de değer katıyorsunuz.

 

Uzman kadrosuyla, kaliteden ödün vermeyen, kaliteyi her zaman ön planda tutan, profesyonel ve güvenilir  hizmet  sunan Yıldız İnşaat Epoksi Epoksi Zemin Kaplama, Yüzey Sertleştirme ve Zemin Şapı Uygulamaları ile ilgili detaylı bilgi için firmaile irtibata geçmeniz yeterli...

 

FİRMA HAKKINDA DETAYLI BİLGİ-İRTİBAT İÇİN LİNKE YADA RESME TIKLAYINIZ

http://www.dkmmedyatv.com/firma/76/yildiz-insaat-epoksi.html

 

 

Yıldız İnşaat Epoksi 1998 yılında ilk faaliyete geçtiği gün bu gün de olduğu gibi büyümeyi hedef  edinmiş ileriye bakan bir firmaydı. Basit işlerle başladığımız sektörde bu gün konumunu koruyabilen yaptığı işle adından söz ettirebilecek kalitede iş yapabilen, yetişmiş personeliyle yaptığı her işi imza olarak gösterebilecek hale geldik. Kaliteli olmayacaksa işi yapmama düsturunu benimsememiz bu gün her müşterimizle görüştüğümüzde memnuniyetleriyle karşılaşmamızın en büyük sebebidir.

 

Müşterilerimiz onlarca yıl geçmesine rağmen kalitesinin değişmediğini, kalitenin her geçen gün arttığını, kaliteden ödün vermediğimizi  bildikleri hizmetlerimizden  faydalanmak için ihtiyaçları olduğunda, yada istedikleri zaman  bize ulaşarak hizmet almaya devam etmektedirler.

 

Gücümüz  kaliteli malzemeyi olabilecek en mükemmel şekilde uygulamamızdan geldiğini biliyoruz, her yaptığımız işin bizi bir sonraki işimize ulaştırması tesadüfi değil, kalitenin ağızdan ağıza yayılmasıyla, kalitenin müşteri tatafından görülmesi "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" dustürü  ile gerçekleşmektedir.

 

Deneyim ve kaliteli uygulama bizi büyüttüğü kadar hizmet verdiğimiz müşterilerimizi de bir adım ileri taşımaktadır. Herkes iş yapar, Yıldız İnşaat Epoksi Yüzeylere İmzasını Atar.

 

 

YILDIZ EPOKSİ İNSAAT KURUCUSU ve SAHİBİ MEHMET YILDIZ KİMDİR

 

 Ardahan Doğumlu olan 1990'lı yıllardan beri iş hayatı içinde olan Mehmet Yıldız, Yıldız İnşaat Epoksi ve Taşımacılık  firmasını  1998 yılında kurdu.  Firma  10-15 yıllık bir zaman diliminde kalitesi ve uzman kadrosu ile Türkiye'nin her tarafına hizmet vermeye başladı. İş yaptığı alanda ülkemizin sayılı firmaları arasına girdi.

 

Yıldız iş alanındaki büyümesinin yanı sıra STK ve Sosyal alana da duyarlı bir insan. STK'ların düzenlediği birçok etkinlikte ön saflarda yer alan, toplumsal alana katkısını yapan, öğrencilere burs veren firmanın kurucusu Mehmet  Yıldız  2013-14 yıllarında Ardahan Golgeli Köyü Dernek Başkanlığını da yaptı.

 

 

 

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA