Avcılardaki En Entelektüel Gözde Eviniz

Avcılar ilçesinin önde gelen Entelektüel Cafe’lerinden olan TATTOO CAFE kaliteli hizmeti, değişik menüleri ve farklı dekorasyon tasarımlarıyla Avcılar ilçesinin vazgeçilmez ENTEL CAFESİ olmaya devam ediyor.
Bu haber 2015-01-02 16:32:45 eklenmiş ve 1225 kez görüntülenmiştir.

Avcılardaki En Entelektüel Gözde Eviniz

 

Avcılar ilçesinin önde gelen Entelektüel Cafe’lerinden olan TATTOO CAFE kaliteli hizmeti, değişik menüleri ve farklı dekorasyon tasarımlarıyla Avcılar ilçesinin vazgeçilmez ENTEL CAFESİ olmaya devam ediyor.

 

 

TATTOO CAFE, 2009’da Ambarlı Mahallesi öğretmenler caddesi üzerinde açıldı. TATTOO CAFE’nin sahibi ve aynı zamanda işletmesini de yapan evli bir genç çift olan Şebnem ve Ömer Can Yıldırım Avcılardaki hedef kitlesini kalite ve sanatla buluşturuyor.

2009’dan 2011’e kadar dövme stüdyosu olarak Avcılardaki hedef kitlesinden güzel ilgi ve alaka gördükleri için aynı zamanda dövme yapmaya gelen müşteriler tek başına gelmediğinden dolayı yanlarında gelen kişiler sıkılmasınlar diye konseptlerine cafeyi de eklemişler.

Böylece gelen kişiler hem dövmesini rahatlıkla yapmış oluyor hem de yanında kendilerine iştirak eden kişiler bir şeyler yiyip içerken keyifli zamanlar geçirmiş oluyor.

 

Aynı zamanda Avrupa’da bir tarz haline gelmiş bu cafeler. Ömer Can ve Şebnem de Cafelerini Avrupa tarzında tasarlamışlar. Cafelerine daha çok alternatif kültürden anlayan hedef kitlelerinin geldiğini ifade eden çift Avcılarda ustalık dövmesi olup da dövme yapan tek cafeyiz diyorlar. Aynı zamanda fiyat ortalaması Avcılar bölgesindeki cafelerle aynı. Dövmelerde zaman zaman kampanyaları olduğunu söyleyen çift bu kampanyaları internet üzerinden yaydıklarını ifade etmektedirler.

 

 

Ömer Can Yıldırım: Tiyatro ve resim geçmişi var. Başından geçen bir kaza olayından sonra hem dövme hem de cafenin bir arada olmasını ve başarılı olacağını düşündüğü için bu mesleğe eşiyle beraber girmişler. Konuşma ve hafif yürüme, sol kolunda hafif kasılma olmasına rağmen muhteşem ve inanılmaz çeşitlerde müşterilerine dövmeler yapmaktadır. Yeteneği iyi olduğunu düşündüğü kişilere özel dersler de vermektedir. Ayın zaman da bilgisayar mühendisi olan Ömer Can Çok güzel basgitar da çalmaktadır.

 

 

Şebnem Yıldırım: Amerikan Üniversitesi Davranış Bilimleri mezunu. Aynı zaman da el sanatları eğitimini alan Şebnem, Ömer Can’nın da desteğini alarak ustalık belgesini aldıktan sonra bu mesleği seçmiş.

Gelen kişilere sıcak ve soğuk her türlü içecekler ikram eden Tattoo Cafe yiyecek olarak da tost, sandviç, patates kızarmasının yanında zengin bir menüsüyle entelektüel müşterilerine hizmet vermektedirler.

Tattoo Alkolsüz kokteyllerin yanı sıra doğum gün yılbaşı gibi özel günlerde de müşterilerine hizmet vermektedir.

 

TATOO CAFE İLE İLGİLİ TÜM AYRINTILAR İÇİN LİNKE YADA FOTOGRAFA TIKLAYINIZ

http://www.dkmmedyatv.com/firma/73/tatoo-cafe-avcilar.html

 

Cafe’nin toplam 180 metre kare alanı mevcuttur. Çift katlı olan Cafe canlı müzik sahnesini de kuruyor. Burada genç müzik gruplarını davet edip kendilerini geliştirmeleri için prova almaları hem de kendilerini geliştirmelerine fırsat vermiş oluyoruz diyor çift.

Sabah 11:00 sularında açılan Tattoo Cafe gece 12:00 ‘ye kadar açık.Yaz döneminde gece 00:02’ye kadar Müşterilerine hizmet vermektedir. Ortalama 35-50 kişiye hizmet vermektedir.

 

Mesih EROL/dkmhaber

 

 

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA