YILMAZ USTA, 2. ŞUBESİNİ GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇTI

YILMAZ USTA, 2. ŞUBESİNİ GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇTI
Bu haber 2014-12-28 15:15:00 eklenmiş ve 2394 kez görüntülenmiştir.
YILMAZ USTA,  2. ŞUBBESİNİ GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇTI 


Yilmaz Usta Kiraç/ Esenyurtta açtigi 2. Şubesiyle Büyümeye Devam Ediyor


Kiraç Esenyurt Atatürk Mahallesi Ali Rızabey Caddesinde Yılmaz Usta Döner Kebap  ve lahmacun Salonu 2. subbesini görkemli bir törenle açtı.   


Daha öncede Bağlarçeşmede başka bir şubesini açan Yılmaz Usta, Esenyurtta hizmet sektörüne kurumsal anlamda önemli bir katkı yapmaya başladı. 25-30 Yıldır gıda ve hizmet sektöründe olan Yılmaz Usta doğal yerli ürünleri kullandığı gibi ortaya harika tatlar çıkarabilen bir firma olarak emin adimlarla yoluna devam ediyor.

Yeni şubede 9 usta, 3 motorcu, şef ve komileriyle müşterilerite kaliteli ve sağlıklı hizmet sunmaktdır. Menülerde lahmacun, pide çeşitleri, döner et, tavuk ve kebap çeşitleri ani sıra kendi spasiyelleri mevcut. 

Yılmaz Ustanın lezzetini tatmak isteyen ama uzakta olupta ulaşamayanlar için de motorize ekiplerin sayesinde gelemeyen müşterilerine hizmet götürmektedir.
 
 
 
Sabah saat sekiz sularında hizmet vermeye başlayan Yılmaz Usta döner ve lahmacun salonu gece on ikiye kadar hizmet vermeye devam ediyor.

Kalite ve hizmeten ödün vermeyen Yılmaz bey amaçlarının Esenyurt halkına kaliteli ve sağlıklı bir hizmet sunmak olduğunu söyledi. Açılışa önemli bir katılım olurken,  Ersan Turizm'in  sahibi Ersan yılmaz ve Beşiktaş (Mucuc) Köyü Dernek Bşk. Yrd. Devriş Demir'de  Yılmaz Ustayi bu önemli ve  güzel günlerinde gün boyunca yalnız bırakmadılar. 

Halkın da çok memnun olduğu açılışta halka et döner,  tavuk dönerler kebap çeşitlerinden ikram edildi. Açılışa iş,  STK, Siyaset,  Sanat ve halktan da yoğun bir katılım oldu.
ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA