Deri Kundura’nın Şirin Sokakları Yenileniyor

Beykoz’un şirin, mütevazı sokaklarına ev sahipliği yapan Yalıköy Mahallesi’nin Derikundura mevkisi hummalı bir çalışmayla yeni bir çehreye kavuşuyor.
Bu haber 2014-11-28 21:42:39 eklenmiş ve 1054 kez görüntülenmiştir.

Deri Kundura’nın Şirin Sokakları Yenileniyor

Beykoz’un şirin, mütevazı sokaklarına ev sahipliği yapan Yalıköy Mahallesi’nin Derikundura mevkisi hummalı bir çalışmayla yeni bir çehreye kavuşuyor. Çamlıbahçe Mahallesi’yle Yalıköy Mahallesi’nin komşu olduğu sokaklar bakımlı bir görünüm kazanırken mahallenin güzelliği de ortaya çıkıyor.  

İlçenin dört bir köşesinde meydan düzenlemesi, merdiven çalışmaları, yol yapım, kaldırım ve bordür döşeme çalışmalarını doludizgin sürdüren Beykoz Belediyesi, Yalıköy Mahallesi Derikundura Sokakları’nı da yeni ve bakımlı bir çehreye kavuşturuyor.

Beykoz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Süreyya İlmen Caddesi’ne bağlı Osman Hamdi Bey Sokak, Aytuğ Sokak, Ulusoy Sokak, Derikundura Sokak, Hürriyet Çıkmazı ve Ali İhsan Kalmaz Sokak’ta hummalı bir küp taş döşeme çalışması yürütülüyor. Restorasyonu yapılan Tarihi Kışla ve civarındaki sokaklar bu çalışmayla bir bütünlük kazanıyor.

Mahalledeki çalışmaları yerinde inceleyen Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “İlçemizin dört bir yanında devam eden kaldırım çalışmalarıyla, merdiven yenileme çalışmalarıyla asfalt ve tretuvar yapımlarıyla ilçe sakinlerine yaraşır bir Beykoz’u inşa etmeyi hedefliyoruz. Tarihi kimliğe sahip olan Yalıköy Mahallesi’nin Derikundura Mevki’ni başlattığımız küp taş döşeme çalışmasıyla ilçemizin diğer köşeleri gibi güzel bir çehreye kavuşturuyoruz. Mahallemize bir de küçük park yapacağız, mahalle sakinlerimiz artık daha bakımlı sokaklarda yaşayacak, hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 

Deri Kundura Mevkisi’ndeki çalışmayla toplam 800 metre uzunluğundaki sokak yenilenmiş olacak. 

derikundura_sokak_yenileme__4_.jpg

derikundura_sokak_yenileme__5_.jpg

derikundura_sokak_yenileme.jpg

derikundura_sokak_yenileme__3_.jpg

East Media/Yerel Yonetimler

ETİKETLER :
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA