Ardahan Serhat Spor Liderliğini Sürdürdü

Ardahan Serhat Spor, Trabzon Beşikdüzü Spor karşısında 1-0 galip gelerek liderlik koltuğunu kimseye kaptırmadı.
Bu haber 2014-11-18 09:35:23 eklenmiş ve 1285 kez görüntülenmiştir.

 

Ardahan Serhat Spor Liderliğini Sürdürdü

Ardahan Serhat Spor, Trabzon Beşikdüzü Spor karşısında 1-0 galip gelerek liderlik koltuğunu kimseye kaptırmadı.

 

Ardahan'ı Bölgesel Amatör Ligde temsil eden Ardahan Serhat Spor, kendi sahasında ağırladığı güçlü rakibi Trabzon Beşikdüzü Spor ile karşı karşıya geldi. 90 Dakika zorlu mücadelenin sonunda takımız bir gol bularak 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu puan ile birlikte takımımız 21 puanla liderlik koltuğunu yine kimseye kaptırmadı.

 

Ardahanlı futbol sevenlerin doldurduğu tribünlerde, Ardahan Valisi Ahmet Deniz,Ardahan AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Belediye Başkanı Faruk Köksoyyerlerini alarak takımımızı her hafta olduğu gibi desteklemeye devam ettiler.

Maç sonunda bir değerlendirme yapan Vali Ahmet Deniz, "Güzel bir karşılaşma izledik, 3 puan aldık bu durumdan dolayı mutluyuz, asıl vurgulamak istediğim konu ise, Türkiye' de sporda şiddet, küfür var. Ama bugün Ardahan Serhat Spor taraftarı tribünlerde güzel bir mesaj vardi. 'Burası Ardahan burada küfür yok" dediler. İşte Ardahan'ın güzelliği burada, burada küfür yok.. Bunun bütün Türkiye' deki futbol karşılaşmalarında yapılması gerekir, bütün idareciler bu konuya hassasiyet göstermesi gerekir" dedi.

AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay ise; "Öncelikle futbolcularımıza gösterdikleri bu başarıdan dolayı Ardahanlılar adına teşekkür ediyorum. Gerçekten onur verici bir oyundu. Bu sonucu esasında bütün Ardahanlılar gibi bende bekliyordum. Ben futbolcularımıza bundan sonraki karşılaşmalarda da başarılar diliyorum. İnşallah bu başarıya devam ederler Ardahan'ı bir üst ligde temsil ederler" dedi.

Ardahan Serhat Spor Liderliğini Sürdürdü

Belediye Başkanı Faruk Köksoy da; "Bende tribünlerdeki şiddete ve küfüre hayır sloganını destekliyorum. Bu slogan centilmenlikle eş değerdir, seyircilerimiz örnek bir davranış sergilediler. Futbolcular çok güzel teknik oyun oynadılar, bizleri çok mutlu ettiler, Ardahan halkını çok mutlu ettiler.

 

Sporcularımıza, kulüp yöneticilerimize, İstanbuldan buraya gelen destekleyen iş adamlarımıza, Sayın Vekilimize, sayın Valimize, sporcularımıza, herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah şampiyonuz diyorum" şeklinde konuştu.

Dogu Medya - Ardahan

ETİKETLER :
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA