Cumartesi Anneleri İzdihamı Galatasaray'ı Vurdu

Cumartesi Anneleri etkinliğinin 500'üncü haftası nedeniyle Galatasaray Lisesi'nin önünde bugün olağanüstü hareketlilik vardı. Yurt dışından bile gelenlerin olması nedeniyle izdiham yaşandı ve Lise'ye giden bazı yollar kapandı.
Bu haber 2014-10-26 11:05:21 eklenmiş ve 858 kez görüntülenmiştir.

 

 Cumartesi Anneleri İzdihamı Galatasaray'ı Vurdu

 

"Cumartesi Anneleri" etkinliğinin 500'üncü haftası nedeniyle Galatasaray Lisesi'nin önünde toplanan kalabalık, Galatasaray Kulübü kongresini olumsuz etkiledi.

Cumartesi Anneleri etkinliğinin 500'üncü haftası nedeniyle Galatasaray Lisesi'nin önünde bugün olağanüstü hareketlilik vardı. Yurt dışından bile gelenlerin olması nedeniyle izdiham yaşandı ve Lise'ye giden bazı yollar kapandı. Bu durum da Galatasaray Lisesi'nde yapılan Galatasaray Kulübü kongresini olumsuz etkiledi. Birçok üye yolun kapalı olması nedeniyle Lise'ye gidemedi. 16 bin 558 üyeli kulüpte 3 bin 380 kişi oy kullandı.

GENEL KURULA KATILIM ÇOK AZ OLDU

Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü genel kuruluna katılım, beklenenin çok altında gerçekleşti. Ancak bunun çok önemli bir sebebi vardı; yıllardır Galatasaray Lisesi'nin tam önünde düzenlenen Cumartesi Anneleri eylemi bugün de yapıldı.

SIKI GÜVENLİK TEDBİRLERİ ALINDI

Üstelik Cumartesi Anneleri etkinliğinin 500'üncü haftası olması nedeniyle bugünkü eyleme çok büyük katılım oldu. Yurt dışından bile gelenler oldu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü binlerce kişinin katıldığı etkinlik sırasında olay çıkmaması için sıkı güvenlik tedbirleri aldı.

OY KULLANMAK İSTEYENLER GERİ DÖNDÜ

Taksim Meydanı ve Galatasaray Lisesi'ne giden bazı yollar yoğun kalabalık nedeniyle kapandı. Durum böyle olunca Galatasaray Lisesi'ndeki olağanüstü genel kurulda oy kullanmak isteyen çok sayıda Galatasaray kongre üyesi yoldan geri dönmek zorunda kaldı.

16 bin 558 üyesi bulunan sarı kırmızılı kulübün bugünkü kongresinde oy kullanan üye sayısı 3 bin 380 oldu.


Dogu Media/İstanbul

ETİKETLER :
Diğer İstanbul haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA