BEYKOZ’DA BAYRAM COŞKUSU

Beykoz'da Bayramın 2. Günü yoğun katılımlı bir bayramlaşma gerçekleşti...
Bu haber 2014-10-06 00:50:35 eklenmiş ve 676 kez görüntülenmiştir.

BEYKOZ’DA BAYRAM COŞKUSU

 

Bereketin, paylaşmanın ve teslimiyetin aynası olan Kurban Bayramı, tüm Beykozluları birleştirdi. Beykoz Belediyesi önünde gerçekleştirilen bayramlaşma programına toplumun her kesiminden vatandaş katılarak bayramın havasını hep birlikte soludu.

 

            Bayramlaşma programına Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, İlçe Emniyet Müdürü Yüksel Toprak, Meclis üyeleri, Başkan yardımcıları, muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

            Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, ilçe halkına hitaben yaptığı konuşmada, bayramın birlik ve beraberliğe vesile olmasını vurgulayarak, " Bayram günleri, kalplerin yumuşadığı, yardımlaşmanın olduğu,  eksik taraflarımızı giderdiğimiz, muhasebe günleridir. Bayramın, Beykoz'umuzdaki 250 bin insanımıza ve dünyadaki 1.5 milyar müslümana hayırlara getirmesini Yüce Allah'tan temenni ederim. Ayrıca şu anda Hac vazifesini yerine getiren kardeşlerimizin de haclarının mebrur ve makbul olmasını, ülkelerine sağ salim dönmelerini temenni ederim." dedi.

 

Çelikbilek, "Dünyanın Her Tarafında Barışın Hüküm Sürmesini Diliyoruz"

 

            Türkiye'ye iç savaş nedeniyle göç eden Suriye'li vatandaşlara, Türkiye olarak ev sahibi yaptıklarını, kendilerinin ensar, onların da muhacir olduklarını vurgulayan Çelikbilek; "Onlar bize bir emanettir. Biz, geçmişte istiklal harbini yaşamış bir milletin evlatlarıyız. Bugün de barıiş, özgürlük ve diğer haklar için çırpının insanları da o şekilde değerlendirmek lazım.  Dünyadaki Müslümanların üzüntüsü, hepimizindir. İnşallah, artık Türkiye'nin topraklarında şehit acı haberlerinin olmadığı bir barış sürecine girmiş bulunuyoruz. Sadece bizim değil, komşularımızın da rahat olmasını arzuluyoruz. Dünyanın her tarafından barışın hüküm sürmesini diliyoruz. Büyük devlet ve millet olmak bunu gerektirir." diye sözlerine ekledi.

 

Kaymakam Süleyman Erdoğan'da, bayramların, çocuklarımıza, ailelerimize daha bir sevgi dolu bakacağımız, Kurbanın önemini özümseyip,  güzel muhasebe zamanları olması gerektiğini söyleyerek, bayramlaşma programının hazırlanmasında emeği geçen herkesi tebrik ettiğini belirtti.

 

Konuşmaların ardından vatandaşlara kavurmalı pilav, tatlı ve ayran ikramı yapıldı.

 

 

İkramların ardından vatandaşlar Kaymakam Erdoğan, Başkan Çelikbilek ve diğer katılımcılarla bayramlaştılar.

ETİKETLER :
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA