Beykoz Belediyesi'nden Eğitime Online Destek

Beykoz Belediyesi ilçedeki ortaokul 8. sınıf öğrencilerine ve öğretmenlerine 4 bin adet online eğitim seti dağıtımına başladı.
Bu haber 2014-09-25 22:59:13 eklenmiş ve 930 kez görüntülenmiştir.

Beykoz Belediyesi'nden Eğitime Online Destek

Beykoz Belediyesi ilçedeki ortaokul 8. sınıf öğrencilerine ve öğretmenlerine 4 bin adet online eğitim seti dağıtımına başladı. 

Öğrencilerin derslerinde takviye sağlayacak yardımcı ve kaynak kitapları içeren online eğitim setlerinin dağıtımı dolayısıyla Yenimahalle Mehmet Emin Pulatkonak Ortaokulu’nda tören düzenlendi.

Törene Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Bld. Bşk. Yrd. Muharrem Kaşıtoğlu, Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan,  AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay, Yenimahalle Muhtarı Nevzat Cebeci,  Okul Müdürü Tahir Taş, başkan yardımcıları, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

beikozonlineegit__4_.jpg

Başkan Çelikbilek’ten Hediye Sözü

Online eğitim setlerinin dağıtımında öğrencilere hitap eden Başkan Yücel Çelikbilek eğitimde başarının artması için teknolojinin imkânlarını seferber ettiklerini söyleyerek; “Bize ve ailenize en büyük hediye okulunuzdan iyi bir dereceyle mezun olmanızdır. Elinizdeki setlerinin de buna yardımcı olacağını umuyorum. Yeni eğitim-öğretim yılında hepinize başarılar diliyorum” dedi.  

Başkan Çelikbilek yıl sonunda 80 puan ve üzerinde ortalama yapan öğrencilere hediye sözü verdi.

Beykoz Belediyesi’ne eğitime yaptığı katkılar dolayısıyla teşekkür eden Kaymakam Süleyman Erdoğan, öğrencilere internet ve sosyal medya mecralarının kullanımı konusunda nasihatte bulundu ve iyi bir gelecek için şimdiden çok çalışmalarını istedi. Erdoğan ilçedeki 2 bin aileye eğitim yardımları yaptıklarını sözlerine ekledi.

Başkan Çelikbilek ve Kaymakam Erdoğan’ın eğitim setlerinin dağıtımını yaptığı programda Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu da sistemin tanıtımını yaptı.

Başkan Yücel Çelikbilek buradaki törenin ardından yapımı devam eden Yenimahalle Aile Sağlığı ve Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulundu. 

 

beikozonlineegit__1_.jpg

bbonlineegit.jpg

beikozonlineegit__3_.jpg

beikozonlineegit__6_.jpg

beikozonlineegit__5_.jpg

beikozonlineegit__2_.jpg

beikozonlineegit__7_.jpg

DOGU MEDYA/İSTANBUL

 

ETİKETLER :
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA