GECE KULUBUNDE SİLAHLI KAVGA

GECE KULUBUNDE SİLAHLI KAVGA
Bu haber 2014-09-15 13:32:25 eklenmiş ve 2145 kez görüntülenmiştir.

GECE KULUBUNDE SİLAHLI KAVGA

 

Hemşerilerimizin yoğun olarak çalıştığı, işletme sahibi olduğu Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir gece kulübünde meydana gelen silahlı kavgada, bir kişi öldü, bir kişi de ağır yaralandı. Polis, olayın fail ya da faillerini belirleyebilmek için ifadesini almak üzere 15 kişiyi merkeze götürdü.

 

Olay, Marmaris şehir merkezinde bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. Gece kulübünde saat 02:30 sıralarında henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı.

 

MUĞLA`nın Marmaris İlçesi`nde bulunan Barlar Sokağı`ndaki bir diskoda iki grup arasında çıkan silahlı kavgada vücuduna beş kurşun isabet eden 42 yaşındaki Oktay Genççağ hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı. Kavgaya karıştığı öne sürülen 19 kişi gözaltına alındı.

 

 

Olay, Marmaris Barlar Sokağı`ndaki bir açık hava diskosunda bugün saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Diskonun teras katında ayrı masalarda oturan iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Çok sayıda yerli ve yabancı turistin eğlendiği mekandaki tartışmada kısa sürede büyüdü ve silahlar çekildi. Olayda, aynı gruptan Oktay Genççağ, 40 yaşındaki Adem Kartal ve 35 yaşınadik Atilla Umutlu tabancayla yaralandı. Kavgaya karışan diğer grup diskodan kaçtı. Adem Kartal ve Atilla Umutlu otomobille Özel Marmaris Yücelen Hastanesi`ne kaldırıldı.

ETİKETLER :
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA