ALMANYA KÜRTLERİ KISKACA ALIYOR

Mekel gibi siyonistlerin işgalinde olan Almanya vb. ülkeler Ortadoğuyu bir soykırım bataklığına çevirdiler.
Bu haber 2014-09-01 11:03:34 eklenmiş ve 620 kez görüntülenmiştir.

ALMANYA KÜRTLERİ KISKACA ALIYOR

 

Merkel  gibi siyonistlerin işgalinde olan Almanya vb. ülkeler Ortadoğuyu bir soykırım bataklığına çevirdiler. Kürtleri, bölge halklarını köleleştirmek-düşürmek  için yüzyıl boyunca diktatörlerle, kurdukları uydu uyduruk devletlerle; günümüzde ise sisi, esed, maliki gibi katil ve diktatörlerin yanı sıra; ışid-kaide vb. paramiliter  örgütlerle-terör çeteleri  ile bölgeyi kuşattılar. Bölge  halklarına soykırımı dayattılar…

 

Bu soykırım senaryolarının ardından ise her zaman olduğu gibi yardım etme-silah verme oyununu oynuyorlar. Markel Barzaniyi kullanarak Kürtleri hedef konumuna getiriyor.  Bölge halkları Batıyı-Batının-Siyonizmin soykırım politikalarını deşifre ettikçe batı tuzağına düşürecek yemler arıyor. Kurban olarakta Irak Kürtlerini seçiyorlar.

 

Barzani ve Kuzey Irak Kürtleri ne kadar batıdan uzak dursa o oranda yükseleceklerini görmeli, Markel, natyanhu, obo vb. oyunlarına gelmemeli.

Kürtlerin stratejik çıkarlarının olduğu iki ülke vardır. Biri Türkiye, öbürü Rusya. Irak Kürdistanı bu gerçeği kavramazsa gelecekte büyük ölümcül darbeler alır…

 

Bundan dolayı Markel gibi siyonistlerin tuzağına asla düşmemelidir…

 

IRAKTA TÜM DENGELER DEĞİŞECEK YALANI İLE IRAK’LI KÜRTLER KANDIRILIYOR…

 

Medyadan algı haberi…

 

 Almanya IŞİD'e Karşı Peşmergeye Silah Desteği Sağlayacak

 

Almanya, Başbakan Angela Merkel başkanlığında bir araya gelen mini Bakanlar Kurulu toplantısında, IŞİD'e karşı Peşmerge güçlerine silah yardımı kararı aldı.

 

 

Almanya, Başbakan Angela Merkel başkanlığında bir araya gelen mini Bakanlar Kurulu toplantısında, IŞİD'e karşı savaşta kullanmak üzere Peşmerge güçlerine silah sevkiyatı kararı alındı. Almanya yapacağı silah yardımı ile 4 bin Peşmergeyi donatacak.

 

500 TANKSAVAR FÜZESİ GÖNDERİLECEK

 

 Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier ve Savunma Bakanı Ursula von der Leyen tarafından Berlin'de açıklanan karara göre, Almanya, Iraklı Kürtlere Milan Tanksavar füzeleri ile makineli tüfek gönderecek. Buna göre Peşmergeye 30 Milan tipi tanksavar, 500 tanksavar füzesi, 10 bin el bombası, 8 bin G3 ve G36 tipi silah gönderilecek.

 

50 MİLYON EURO DA PARA YARDIMI YAPILACAK

 

Bunların mühimmatla birlikte anti- tank silahları ve araçlar da gönderilecek askeri yardım malzemeleri arasında bulunuyor. Almanya ayrıca insani yardım çerçevesinde 50 milyon Euro da para yardımı yapacak.

 

 

 

VEKİLLER BİLGİLENDİRİLECEK

 

 Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, IŞİD'i durdurmak ve acı çekenlere yardımcı olmak amacıyla insani sorumluluk ve güvenlik çıkarları gereği silah sevkıyatı kararı alındığı belirtildi. Silah sevkiyatı kararı Angela Merkel başkanlığında Dışişleri, Savunma ve Ekonomi Bakanlarının katılımıyla alındı. Merkel, pazartesi günü özel oturumda Federal Parlamento'da silah sevkiyatı hakkında milletvekillerine bilgi verme amaçlı bir konuşma yapacak.

 

 

ETİKETLER :
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA