İMPARATOR RUSYA

Rusya, siyonizmin firmaları ile, ürettiği ürünlerle dünyayı işgaline, ürettiği gıdalarla insanlığı zehirlemesine, gerzekleştirmesine büyük bir darbe vurdu.
Bu haber 2014-08-23 12:45:53 eklenmiş ve 637 kez görüntülenmiştir.

İMPARATOR  RUSYA

 

Rusya, siyonizmin firmaları ile, ürettiği ürünlerle dünyayı işgaline, ürettiği gıdalarla insanlığı zehirlemesine, gerzekleştirmesine büyük bir darbe vurdu. Siyonist firmaların mallarının alımını yasakladı. Siyonistlerin kontrolündeki ülkelerden mal-ve hizmet alımını durdurdu.

 

Son olarak Siyonist işgalin sembollerinden olan Mc Donalds firmasını da yasaklayarak hem dünya insanlığının hem de Rusların takdirini kazandı.

 Rus burger

Rusya bu çıkışıyla dünyayı, insanlığı gözeten büyük bir imparatorluk olduğunu ispatladığı gibi, binyıllarca pislik üreten merkezlerin insanlığı düşüremeyeceğinin de ispatı oldu.

 

Rusya, seçimini yaptı. Amerika'nın dünyaca ünlü fastfood zinciri olan McDonald's'ı ülke genelinde yasakladı. Ruslar, başkent Moskova'da gösteri düzenleyip kararı alkışladı

 

ABD'nin küresel markalarından biri olarak dünyaya yayıldı! Ancak hem obezite nedeni, hem de siyasi simge olarak tartışmaların ortasında kaldı. İşte en ünlü fast-food zinciri olan McDonald's, Rusya'da kepenk kapattı! Rus yönetimi, ülke genelindeki tüm McDonald's şubelerini kapatma kararı aldı.

 

DENETLENDİ

Rusya Federal Tüketici Haklarını Koruma Servisi ilk olarak McDonald's'ın Moskova'daki 4 şubesini geçici olarak kapattı. Bu şubelerde yapılan denetimlerde besinlerdeki enerji değerinin beyan edilenle aynı olmadığı anlaşıldı. Ortaya çıkan bu tespitten sonra Rusya genelindeki tüm McDonald's şubelerinin kapatılması kararlaştırıldı. Rus halkı da kararı onayladı. Bu kapsamda dün başkent Moskova'da, McDonald's'ın kapatılma kararına destek için gösteri düzenlendi. Rusya'da açılan ilk McDonald's şubesinin yer aldığı Puşkin Meydanı'nda toplanan küçük bir grup, ABD aleyhinde sloganlar atarak McDonald's'ı protesto etti.

 

'YEMİYORUZ'

Göstericiler "Çocuklarımıza hamburger yedirmek istemiyoruz. Onları ABD'nin ürettiği sistemin bağımlısı olarak yetiştirmek istemiyoruz. McDonald's artık Rusya'ya giremez" diyerek tepki gösterdi. Protestoya aşırı sağcı Liberal Demokrat Parti lideri Vladimir Jirinovski de katıldı. Bu arada McDonald's Rusya'daki ilk şubesini 31 Ocak 1990'da Moskova'da açmıştı. Şirket, Kırım'ın Rusya'ya bağlanmasından sonra Kırım'daki faaliyetlerini de durdurmuştu.

 

 

McDonald's'ın ilk restoranı 1940 yılında Richard ve Maurice McDonald tarafından ABD'nin Kaliforniya Eyaleti'nde açıldı. Söz konusu restoran, kısa sürede dünyaya geneline yayılan bir zincir halini aldı. Ve bugün 119'dan fazla ülkede hizmet vermeye başladı. Ancak özellikle ABD'de artan obezite, fastfood beslenme şeklini eleştiri oklarının hedefi haline getirdi. Bu nedenle McDonald's başta olmak üzere dünya genelindeki tüm fast-food restoranları "Ne kadar sağlıklı" sorusunun bir numaralı konusu oldu.

ETİKETLER :
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA