RUSYA YÜKSELİYOR-AMERİKA ÇÖKÜYOR…

Rusya'da Putin imparatorluğa doğru yükselirken Amerika çöküşe geçmeye başladı....
Bu haber 2014-08-20 12:17:04 eklenmiş ve 628 kez görüntülenmiştir.

RUSYA YÜKSELİYOR-AMERİKA ÇÖKÜYOR…

 

Rusya'da Putin imparatorluğa doğru yükselirken Amerika çöküşe geçmeye başladı....

 

Katil-kapitalizm-siyonizmin genleri ile oynadığı Amerika yıkılıyor. Dünyayı sömürmeyi temel politika yapan ABD,  vatndaşını da tüketen düşünmeyen bir mahluka çevirdi. Bu mahluk sahibinin kendine dayattığı sahte yaşamı kavradıkça,  Amerikan gücü  gün geçtikçe vatandaşına yönelmeye başladı. Durum giderek daha da ağırlaşacak. Amerikalılar yüzyıllardır kendilerini birer tüketim kölesi ve robota çeviren sistemi sorgulamaya başladılar. Bu sorgulam da sistemin yıkılması ile son bulacaktır…

 

Yakın bir gelecekte ABD katil-kapitalizminin dünyaya dayattığı soykırım, ölümcül koşullar Amerikan halkına da yönelmesi kaçınılmazdır. Katil-Kapitalizmin insanlığa tüketim-soykırım ikilemi dışında bir şey vermediği görüldüğünden  dolayı bu olayların önü alınmayacak Amerikan sahte rüyası hızla sona doğru erecek, bu sahte yaşamı insanlığa dayatan katil-kapitalistler ve firmalar tüm insanlığın hedefi olacaktır…

 

 

ABD'de polis siyahi bir kişiyi daha vurarak öldürdü

 

ABD'de 18 yaşındaki silahsız siyahi Michael Brown'ın polis tarafından öldürülmesi sonrası olayların patlak verdiği St. Louis kentinin Ferguson mahallesi yakınlarında polis bir kişiyi daha öldürdü.

 

WASHINGTON (AA) - ABD'de 18 yaşındaki silahsız siyahi Michael Brown'ın polis tarafından öldürülmesi sonrası olayların patlak verdiği St. Louis kentinin Ferguson mahallesi yakınlarında yine polisin karıştığı yeni bir öldürme vakasının yaşandığı bildirildi.

 

Amerikan medyasında yer alan haberlere göre, St. Louis'de görevli iki polis memuru, Ferguson'a birkaç mil ötede, kendilerine yaklaşarak bıçak çeken siyahi bir adamı vurarak öldürdü.

 

Polis Şefi Sam Dotson, gazetecilere yaptığı

 

 açıklamada, 23 yaşındaki adamın yakındaki bir marketten enerji içeceği ve kek tarzı bir yiyecek satın aldığını, "caddede bir geri bir ileri giderek, tutarsız davranışlar sergilediğini" kaydetti.

 

Dotson, polis memurlarının adamdan defalarca bıçağı yere bırakmasını istediklerini, ancak adamın "Vur beni, şimdi öldür beni" şeklinde yanıt verdiğini söyledi. Dotson, bıçaklı kişinin, polis memurlarından birine 1 metreye kadar yaklaştığını belirtti.

 

Olay yerine polis ekiplerinin konuşlandırıldığı ve bölgenin kordon altına alındığı belirtiliyor.

 

AA

ETİKETLER :
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA