Sancaktepe'de Seçim Protestosuna Polis Müdahalesi

Sancaktepe'de Seçim Protestosuna Polis Müdahalesi
Bu haber 2014-04-11 00:17:26 eklenmiş ve 605 kez görüntülenmiştir.

Sancaktepe'de Seçim Protestosuna Polis Müdahalesi

 

Ağrı, Ceylanpınar ve Güroymak olmak üzere bazı yerlerde seçim sonuçlarına müdahale edildiği iddiasıyla BDP'li grup yürüyüş düzenledi.        

Haberler

Ağrı, Ceylanpınar ve Güroymak olmak üzere, Doğu ve Güneydoğu'daki bazı yerlerde seçim sonuçlarına müdahale edildiği iddiasıyla BDP'li grup Sancaktepe'de yürüyüş düzenledi. Gruba polis müdahale etti.

"DAĞILIN" UYARISI

Demokrasi Caddesi'nde yapılan yürüyüşün ardından, gruptakilerden bazıları polis ekiplerine önce havai fişek fırlattı. Polis ekipleri gruba dağılmaları konusunda uyarıda bulundu.

POLİS MÜDAHALE ETTİ

Göstericiler dağılmayınca, polisin müdahalesi başladı. Polis, kendilerine molotof kokteyli ve taş atan gruba tazyikli su ve plastik mermiyle karşılık verdi. Atılan molotoflardan bazıları TOMA'lara isabet ederken, bir TOMA otomatik olarak kendi üzerine su sıkıp alevleri söndürdü.

GÖSTERİCİLERE ARA SOKAKLARA KAÇTI

Atılan molotoflardan biri de cadde üzerindeki bir ağaca isabet etti. Alev alan ağaç da TOMA'dan sıkılan suyla söndürüldü. Olaylar sırasında caddedeki vatandaşlar koşarak evlerine gitmeye çalıştı. Göstericiler ara sokaklara kaçtı

 

 

ETİKETLER : dogu haber doğu haber dogu medya doğu medya dkm haber dkm medya doğu kültür doğu kültür gazetesi doğu kültür medya Kars-Ardahan-Iğdır-Ağrı-İstanbul haberler dernekler stklar iş dünyası
Diğer İstanbul haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA