CEMAAT SAYISIZ ORANDA İŞ ADAMINI BATIRDI

Fedttullah tarikatı CİA, MOSSAD gibi siyonistlerin kontrolunde olan İstihbarat örgütlerinin dizynıyla 21. yüzyılın en önemli ve en donanımlı terör örgütü olarak karşımıza çıkmaktadır. İslam dünyası ile siyonizmin hesaplaşmasında Turuva atı rolunu da oynuyor.
Bu haber 2014-03-20 11:10:02 eklenmiş ve 632 kez görüntülenmiştir.

CEMAAT SAYISIZ ORANDA İŞ ADAMINI BATIRDI

 

Cemaat yurt içinde ve dışında birçok iş adamının işine göz dikip batırdığı gibi, sayısız oranda iş adamında haraca bağladı. Maliye, Emniyet, hukuk, istihbarat vb. birçok kurumu da derinden ele geçirdiği için kendi yayın organlarını zorunlu olarak okuttu, dinletti. Sayız oranda aileleri yıktı. Çeşitli kumpaslarla milyar dolarları, arsa ve arazileri vatandaşların elinden aldı.

Okul açtığı diğer ülkelerde de aynı kumpasları yapan tarikatın bu paraları ne yaptığı hangi ülkeye aktardığı tam bilinmezken, tarikatın Türkiye ile oynamasına bakıldığında bu devasa vurgunu İsrail’e aktarması kamuoyu tarafından büyük bir ihtimal olarak görülüyor…

Fedttullah tarikatı  CİA, MOSSAD gibi siyonistlerin kontrolunde olan İstihbarat örgütlerinin dizynıyla 21. yüzyılın en önemli ve en donanımlı terör örgütü olarak karşımıza çıkmaktadır. İslam dünyası ile siyonizmin hesaplaşmasında Turuva atı rolunu da oynuyor.

Cemaat'ten gurbetçiye himmet tuzağı

Paralel yapının etkin olduğu ülkelerde yatırım yapan Türk işadamları adeta haraca bağladı. Tarikata boyun eğmeyenler çökertildi.

 

Ödeme güçlüğü çeken işadamları battı. 'Himmet' adı altında toplanan milyon dolarların nereye gittiği bilinmiyor.

 

Derin örgütün, gurbetçi işadamlarından "himmet toplama" adı altında haraç aldığı belirlendi. Bulundukları ülkelerin bürokrasisinde söz sahibi olmalarının avantajını kullanan paralel yapının, Türk işadamlarından belli periyodlarla düzenledikleri toplantılarda yüklü miktarda para topladıkları ortaya çıktı.

 

 

KOBİ'LERDEN ÇEK!

 

Hangi işletmenin ne kadar "himmet" vereceğini belirleyen paralel yapının, ödeme güçlüğü çeken çoğu küçük ve orta ölçekli işletme sahiplerini ise çek vermeye zorladıkları tespit edildi. Ödeme kabiliyetinin çok üstünde çeklere imza atan ve vadesi geldiğinde karşılığını bankaya yatıramayan bazı işadamlarının bulundukları ülkelerin hukukuna göre ticari faaliyetlerine son verildiği öğrenildi.

 

 

BÜROKRATLARA MAAŞ

 

Örgüt, "himmet" ödemeye yanaşmayan Türk işadamlarına karşı maaşa bağladığı bürokratları kullandı. Çekleri ödeyemedikleri için mağdur olan birçok işadamının, bulundukları ülkelerdeki Türk Büyükelçilikleri ve konsolosluklara başvurarak, mağduriyetlerini dile getirdikleri öğrenildi. Zor durumda kalan birçok işadamının işletmesini kapatarak yurda döndüğü de gelen bilgiler arasında. Paralel yapının Pensilvanya'dan aldığı talimatla topladığı milyonlarca dolar ve euro'nun nereye gittiği ise bilinmiyor.

 

 

PARALEL YAPININ MEKANİZMASI NASIL İŞLİYOR

 

Paralel yapının Türk işadamlarını "Himmet" adı altında haraca bağlama operasyonu şöyle gerçekleşiyor. Örgüt, bulundukları ülkeye yatırım için gelen Türk işadamları ile yakınlaşıyor. Ağırlıklı olarak küçük ve orta ölçekli işletme açmak isteyen işadamlarına yönelen paralel elemanlar, resmi kurumlardaki bağlantılarını kullanarak çalışma, iş yeri açma ve oturum izni gibi bürokratik işlemleri süratle tamamlıyor. Bu yolla güven tesis eden paralel yapı, süreç içinde işadamı ile daha da yakınlaşıyor. Yemek, toplantı, okul ziyareti gibi etkinliklere davet edilen işadamı daha sonra "himmet" toplantısına çağrılıyor. Bu toplantıda Pensilvanya'dan gelen ve hizmet hareketinin önemini vurgulayan mesaj okunarak, bu hareket için "himmet toplanması gerektiği" anlatılıyor. Ardından da kimin ne kadar "himmet" vereceği açıklanıyor.

Tabi bütün bunlar yapılırken iş adamının yada hedef insan yada kişinin zaaflarından faydalanıp gizlice kaseti de montajı da oluşturuluyor.  Kendi bünyesine kattığı öğrencilerin kendilerini çözmemesi içnde şeytanın bile aklına gelmeyen yöntemlerle çay ve çorbalarıyla oynayarak veya bu meyanda gıda üreten ulusal-uluslararsı firmaların gıdalarını tükettirerek (Biyolojik saldırı) gerzekleştiriyor...

ETİKETLER :
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA