DÜNYA BARONLARININ HEDEFİNDE OLAN İKİ ÜLKE RUSYA VE TÜRKİYE

Rusya’nın enerji koridoru üzerinde olan Ukranya Türkiye kadar olmazsa da stratejik bir bölge. Rothschild ve diğer baronlar Ukranya’yı çökertmek için Soros’u görevlendirdiler…
Bu haber 2014-01-26 14:07:22 eklenmiş ve 655 kez görüntülenmiştir.

DÜNYA BARONLARININ HEDEFİNDE OLAN İKİ ÜLKE RUSYA VE TÜRKİYE

 

Türkiye’de neler olduğunu herkes canlı olarak izliyor. Türkiye’de Kürtlerin ve Türklerin verdiği ağır mücadele ve bedeller sonucu halk politikleşti.  Halkın uyanmsı oynanmak isteyen oyunları boşa çıkarırken Ukrayna’da sorun ağırlaşmış bir şekilde sürüyor. Türkiye üzerinde oynanan sağ-sol oyununun bir benzeri Avrupa Birliğimi Rusya mı üzerinde oynanıyor.

 

UKRANYA’DA NELER OLUYOR…

Rusya’nın enerji koridoru üzerinde olan Ukranya Türkiye kadar olmazsa da stratejik bir bölge. Rothschild ve diğer baronlar Ukranya’yı çökertmek için Rusya'nın enerji koridorunu ele geçirmek için  Soros’u görevlendirdiler…

 

Dünya Fazi lobisi ve Baronları, Para kimdeyse düdüğü o çalar mantığı ile hareket ediyorlar. Türkiye’de gezi olaylarına benzerlik gösteren Ukranya’daki olaylarla ülkeyi bitiriyorlar. Ekonomi durmuş, ukranyalılar her geçen gün fakirleşiyor. Muhalefetin saflarında yer alan binlerce insan ise ülkelerini kurtarmak gibi bir yanılgıyla ülkelerini çökertiyorlar…

 

İnsanların bu kadar aptallaşması ve düşmesi çağımızın en büyük sorunlarından biri. Karşılığı olmayan ilahlaştırılan dolarla kağıtlarla halklar oyuncağa çevriliyor. Aslında çıkış gayet basit aptallığa yola açan biyolojik saldırı (yiyecek içeceklerin tesbiti) baronların ilahlarının (dolar-kağıtlarının) tuvalet kağıdı olarak kullanılması, siyonizmi-baronizmi insanlığı köleleştiren katil kapitalizmi kavratan ciddi özgür bir eğitim sistemi…

 

Rusya bunun rövanşını ağır bir şekilde alabilir. Üretimden ve düşünmeden giderek uzaklaşan, giderek tamamen tüketici yaratıklara dönüşen Avrupa’da Rusya benzer senaryoları devreye koyarsa baronların ve katil kapitalizmin kaleleri kısa zamanda düşer.

 

Kısa süre önce Hamburg’da meydana gelen olaylar tüm batı basınında (baronların basınında) adeta yok sayıldı. Ama biraz daha bu yönlü olaylar gelişirse katil-kapitalizmin çizdiği sahte dnya profili ve yaşamı yerle bir olacak…

 

Suriye Türkiye’ye bağlanmalı:

 

El –Kaide ve terör örgütlerinin başında İngilizce konuşan Kraliçenin adamları ile Baronların adamı var. Ve şam islam devleti kuracaklarmış. Kürtler ve Türkler Suriye halkı başta olmak üzere bölge halkları uyanmazsa bu katil sürüleri il il kelle keserek, katil esedle birlikte telle iple, işkenceyle çocuklar dahil onbinleri katl ettikleri, soykırım yaptıkları gibi giderek azgınlaşacaklar,  birçok islam! Devleti oluşturmaya bakacaklar…

 

Baronlar Cenevre de olduğu gibi palavradan bir araya gelecekler. Soykırımı tüm dünyada daha da yaygınlaştırmaya bakacaklar…

 

Baronlar dört koldan saldırırken Türkiye’de paralelciler, ana ve yavru muhalefet ise iktidar olmak için kitleleri halkı yanıltmanın, baronların değirmenine su taşımaya devam edecekler.

 

Türkiye’de tüsiad vb. yapıyı oluşturanlar Ukranyada muhalefet lideri olan kiliçşenko adlı tosunu fetullah nasıl amerikada semirtilyorsa onu da yıllarca almanyada semirtip ukranya ya yolladılar.

 

Ukrayna’da son durum, Muhalefete başbakanlık önerisi

Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç'in haftalardır devam eden krizi sona erdirmek için muhalefete başbakanlık ve başbakan yardımcılığı görevlerini önerdiği açıklandı.

Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç'in haftalardır devam eden krizi sona erdirmek için muhalefete başbakanlık ve başbakan yardımcılığı görevlerini önerdiği açıklandı.

Adalet Bakanı Olena Lukaş'ın açıklamasıma göre, Yanukoviç muhalefet liderleriyle üç saat süren görüşmede, Vatan Partisi lideri Arseniy Yatsenyuk'a başbakanlık, Reform için Ukrayna Demokratik Birliği Partisi lideri dünya şampiyonu boksör Vitali Kliçko'ya da insani konulardan sorumlu başbakan yardımcılığını önerdi.

 

Viktor Yanukoviç, bir bakanın krizin barışçıl yollarla çözülmesine yönelik girişimlerin sonuçsuz kaldığı yolundaki açıklamasından birkaç saat sonra muhalefet liderleriyle yeniden bir araya geldi.

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada, görüşmeye parlamentoda temsil edilen bazı partilerin katıldığını duyurdu.

Ukrayna İçişleri Bakanı Vitali Zaharçenko, aylardır devam eden siyasi krizi barışçıl yollarla sona erdirmeye yönelik çabaların başarısızlıkla sonuçlandığını söylemişti.

Zaharçenko, protetoscularla yapılan görüşmelerin çöktüğünü belirterek, sonuçtan "radikal unsurları" sorumlu tuttu. Bakan protestocuların silahlı olduğunu söyledi.

Protestolar, Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç'in Kasım ayında Avrupa Birliği ile işbirliği anlaşmasını imzalamaktan son anda vazgeçmesi üzerine başlamıştı.

Kriz, bu hafta Kiev'deki Bağımsızlık protestolarda 2 kişinin ölmesi üzerine tırmanmıştı.

Cuma günü Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç krizi sona erdirmek için tavize hazır olduğunu açıklamıştı.

 

Yanukoviç, muhalefetin tepkisini çeken ve polise protetoları bastırmada geniş yetkiler veren yasayı tadil etme ve kabinede değişiklik yapma taahhüdünde bulunmuştu.

ETİKETLER :
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA