Iğdır Ak Partili Kadınlar Belediye Meclisine Talip

30 Mart 2014 yerel seçimleri yaklaştıkça siyasi partiler çalışmalarına hız vermeye başladılar. Ak Parti Iğdır Kadın Kolları yaşadıkları beş seçimin vermiş olduğu tecrübeyle organizeli bir şekilde çalışmalarını yürütüyorlar
Bu haber 2014-01-23 13:52:33 eklenmiş ve 897 kez görüntülenmiştir.

30 Mart 2014 yerel seçimleri yaklaştıkça siyasi partiler çalışmalarına hız vermeye başladılar. Ak Parti Iğdır Kadın Kolları yaşadıkları beş seçimin vermiş olduğu tecrübeyle organizeli bir şekilde çalışmalarını yürütüyorlar. Sistemli bir şekilde ev ev gezen Iğdır Ak Parti Kadın kollarında görevli üyeler nöbetleşe yapılan çalışmalarda nöbeti kaldırarak topyekûn çalışmalara katılmaya başladılar. 

Zeynep Şek ve Hatice Bakış Belediye Meclisine Aday Oldular

Kadın kolları başkanı Hatice Bakış ile başkan yardımcısı Zeynep Şek Iğdır belediye meclis üyeliği için başvuruda bulundular. Iğdır Ak Partide belediye meclis üyeliği için başvurular yoğun bir şekilde devam ederken, iki kadın üye Zeynep Şek ve Hatice Bakış belediye meclis üyeliği için dosyalarını verdiler.

Çalışmaları ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan Hatice Bakış, “AK Parti Kadın Kolları yönetimi olarak mahallelerimizde, mahalle temsilcilerimiz ve mahalle sakinlerimiz ile toplantılar düzenliyoruz. Burada mahalle hanımlarının sorunlarını dinliyor ve imkânlarımız ölçüsünde de gidermeye çalışıyoruz.  Kimi zaman evlerde hastalar olabiliyor. Biz onları da ziyaret edip geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Böylece bir görevi de ifa etmiş oluyoruz. Eşlerimiz sahada mücadele ederken biz de onlara sahada destek oluyoruz. 30 Mart'a kadar Iğdır’da girmedik ev çalmadık kapı bırakmayacağız. Sohbetlerimizde hemşerilerimiz bizden hep belediye hizmetlerinin yetersizliğinden yakınıyor. Biz de kendilerine AK Belediyeciliği anlatıyoruz. İnşallah 31 Mart sabahı Iğdır Belediyesi'ne AK Parti bayrağını dikecek ve Iğdır’mızda yerel hizmet atağını başlatacağız” dedi. 

Haber: Murat Akkuş/Iğdır

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA