AK YAKALILAR 7.GELENEKSEL GECELERİNİ BİRLİKTE KUTLADILAR

Ardahan Dernekler Federasyonu üyesi olan, Ardahan İl’i Merkez Akyaka Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği 2014 yılı dayanışma gecelerini Altınşehir’de icra ettiler.
Bu haber 2014-01-21 20:18:28 eklenmiş ve 789 kez görüntülenmiştir.

AK YAKALILAR 7.GELENEKSEL GECELERİNİ BİRLİKTE KUTLADILAR

Ardahan Dernekler Federasyonu üyesi olan, Ardahan İl’i Merkez Akyaka Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği 2014 yılı dayanışma gecelerini Altınşehir’de icra etdi.

Gecye Ardahan Dernekler Federasyonu, federasyonun yönetim kurulu üyeleri, Akkaya Köyü Bursa dernek başkanı, derneğin kurucuları, başkanlık yapan eski yöneticiler mevcut yönetim başkan ve yönetim, halk ve üyelerden yoğun bir katılım oldu.

Derneğin düzenlediği ve bu yıl 7. Yapılan geleneksel dayanışma gecesinde konuşan başkan Orhan Bulut artık 8. Geleneksel gecemizi kendimize ait, kendi mülkümüzde yapmak istiyoruz dediler. Üyelerimizin ve işverenlerimizin duyarlılık gösterip mülkiyet sorunumuzu çözmek istiyoruz. Akyaka Köyü bunu fazlasıyla başaracak güçte ve yetkinliktedir dediler.

baskan_01_copy.jpg

Başkan Bulut’un ardından Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Güven Doğruyol anons edilirken sadece İstanbul değil Bursa, Ankara, İzmir, Ardahan ve  Ardahan’lıların yoğun olarak yaşadığı her yerde takip ettikleri bir federasyon var. Bu federasyon tüm Ardahanlıların gururu. Bu federasyonun ortaya çıkmasında büyük emeği olan Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Güven Doğruyol’u konuşmaya davet ediyoruz. 

_dsc2829.jpg

Doğruyol bu gecenin hazırlanmasında başta başkanımız olmak üzere, yönetimine kurucu üyelere,  emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Akkaya Köyü ile et ile tırnak gibiyiz Akkaya’yı kendi köyümüz olarak biliyoruz. Hepinize afiyet olsun, birlik ve beraberliğimiz daim olsun dediler.

Konuşmaların ardından toplumsal alana, derneğe katkıları olan duyarlı üyelere iş adamları plaketle ödüllendirildiler. Ardahan’dan getirilen Kaz’lar açık artırma uslu ile ihale edildi. Çalınan müzik eşliğinde halaylar çekildi. Herkes gönlünce eğlendi. Akyakalılar güzel bir dayanışma gecesine imza attılar.

_dsc2749.jpg

_dsc2892.jpg

_dsc2754.jpg

_dsc2864.jpg

_dsc2766.jpg

_dsc2763.jpg

_dsc2844.jpg

_dsc2840.jpg

_dsc2853.jpg

_dsc2879.jpg

_dsc2877.jpg

_dsc2869.jpg

_dsc2876.jpg

_dsc2914.jpg

Güngör Koca/ Doğu Haber -İstanbul

 

                                

ETİKETLER :
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA