Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Mersin İdman Yurdu Maçının Ardından

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kendi sahasında Mersin İdman Yurdu'na 1-0 mağlup oldu.
Bu haber 2013-11-08 07:35:11 eklenmiş ve 3146 kez görüntülenmiştir.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kendi sahasında Mersin İdman Yurdu'na 1-0 mağlup oldu. Kırmızı-siyahlıların Teknik Direktörü Hasan Özer, "İnşallah Orduspor maçından puan ile döneriz" dedi.

HASAN ÖZER: "ARKA ARKAYA MAÇ KAYBETTİK"

Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında soruları cevaplayan Hasan Özer, ilk dakikada kalelerinde beklenmedik bir gol gördüklerini belirterek, "Maçın ilk yarısı berabere bitse çok daha iyi oludu. İkinci yarıya moralli bir şekilde başladık. İlk yarı 1-0 bitince, ikinci yarı oyuncu değişikliğine gittik. İkinci yarı oyuncu değişikliğinin ardından Mersin İdman Yurdu neredeyse kendi sahasında oyun oynadı. Mersin İdman Yurdu ikinci yarı iyi kapanarak açık vermedi. Buna rağmen pozisyonların değerlendirilememesi bizim için talihsizlikti. İlk yarı beraberliği yakalayıp, ikinci yarı galibiyeti düşünmüştük ama kısmet olmadı. Adana'da deplasman maçını da kaybetmiştik. Arka arkaya maç kaybettik. Bu bizim için üzücü bir durum. Önümüzde zorlu bir Orduspor deplasmanı var. Bugün ki maçı kaybettik ama inşallah Orduspor maçında puan ile döneriz. Ordu'dan puan ile dönersek bu bizi biraz rahatlatır diye düşünüyorum" diye konuştu.

ERCAN ÇAPAR: "ÜÇ HAFTADIR GOL ATAMIYORUZ"

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Ercan Çapar, mağlup oldukları için üzüntü duyduklarını ifade ederek, "Bu maçla kötü gidişatımıza son vermeyi düşünüyorduk. Ama maçın başında yediğimiz gol bizi kötü etkiledi. Maçın ilerleyen dakikalarında gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Bizim gol atma sorumuz var. Üç haftadır gol atamıyoruz ve nitekim mağlupta oluyoruz. İleri ki haftalarda inşallah gol sorunu çözüp galibiyet serilerine başlamak istiyoruz" şeklinde konuştu.

VEDAT BUDAK: "GOL MOTİVASYONUMUZU BOZDU"

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu Vedat ise maç öncesi galip gelmeyi hedeflediklerini vurgulayarak, "Bu maçta galip gelmeyi istiyorduk. Maçın geneline baktığımız da ilk dakikalarda yediğimiz bir gol bütün motivasyonumuzu bozdu. Ama yinede girdiğimiz net yüzde yüz pozisyonlar var. Atamayınca kazanamıyorsun" dedi.

MERSİN DMAN YURDU CEPHESİ

Mersin İdman Yurdu Yardımcı Antrenörü Gökmen Barış, kazanmak için geldiklerine değinerek, "Kazanmayı çok isteyerek buraya geldik. Üç maçtır kazanamıyorduk. Ne dediysek arkadaşlar sahada onu yaptılar, uyguladılar. İkinci yarı pozisyonlara girdik. Maçı daha farklı kazanabilirdik. Önemli olan galip gelmekti. Üç puan aldık mutluyuz. Buraya kadar bizi desteklemeye gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Bizi yalnız bırakmadılar. Galibiyet için geldik, kazandık" ifadelerini kullandı.

Mersin İdman Yurdu'nun başarılı futbolcusu Emrah ise, takım arkadaşlarını tebrik ederek, "Rakiplerimizin kazandığı bir haftada bizim de kazanmamız gerekiyordu. Bu bilinçle buraya geldik. Haftanın son maçıydı. Hafta arası olmasından dolayı konsantre yüksekliği olabilirdi. Bizde iyi konsantre olduğumuzu düşünüyorum. Önümüzde daha çok maç var. Üç haftadır kazanamıyorduk. Bizim için çok iyi bir deplasman galibiyeti oldu" diye konuştu.

Kırmızı-lacivertli bir diğer futbolcu Veli, galibiyeti taraftarlara armağan ederek, "Galip gelebilmek için geldik. Nitekim de ilk dakikalarda bulduğumuz bir golle galip geldik. Biz bu galibiyetimizi bizi buraya bugün desteklemeye gelen taraftarımıza armağan ediyoruz" açıklamalarında bulundu. - GAZİANTEP

ETİKETLER :
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA