TKİ Tavşanlı Linyitspor İBB maçının ardından

PTT 1. Lig'de sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 3-1 yenilen TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok, ''Kazansaydık alt bölgelerden biraz olsun kurtaracaktık....
Bu haber 08 Kasım 2013, Cuma 07:21:25 eklenmiş ve 793 kez görüntülenmiştir.

PTT 1. Lig'de sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 3-1 yenilen TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok, ''Kazansaydık alt bölgelerden biraz olsun kurtaracaktık. Maalesef çok basit hatalardan gol yiyip ve girdiğimiz pozisyonları değerlendiremeyince 3-1 yenildik'' dedi.

Tok, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, kendileri için çok önemli bir maça çıktıklarını söyledi.

Maçı kazanmaları halinde ligde rahat bir konuma gelebileceklerini belirten Tok, şöyle konuştu:

''Kazansaydık alt bölgelerden biraz olsun kurtaracaktık. Maalesef çok basit hatalardan gol yiyip ve girdiğimiz pozisyonları değerlendiremeyince 3-1 yenildik. Zaten 2-1'den sonra biz kontrolsüz çıkışlar yapınca rakip takım 3. gölü buldu. Biz bu takımı kurarken kulübü, borçlarından kurtarmak amacıyla kurduk. Elimizdeki genç bir kadroyla bazı şeyler mümkün değil, başaramıyorsun. Birileri istiyor ki kulüp borç batağına girsin, transfer yapılsın, popüler insanlar gelsin. 9 milyon borç, 18 milyon olsun. Sonra seneye takım 2. Lig'e düşsün oradan 3. Lig'e ve ardından kaybolup gitsin. Biz bunlara karşı mücadele veriyoruz ama hiçbir destek göremiyoruz. Bende çok iyi oyuncularla oynamak isterim. Bu kulübün gücü belli. Bu takıma ne Vali sahip çıkıyor, ne belediye başkanı sahip çıkıyor, kimse sahip çıkmıyor. Bu çocuklara şimdiye kadar 1 lira pirim veremedik. Bizler sahaya çıktıktan sonra herkes iyi şeyler bekliyor. Yine de futbolcularım elinden geleni yapıyorlar, onlara teşekkür ediyorum.''

- İstanbul Büyükşehir Belediyespor cephesi

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan da iki takım açısından da zorlu bir karşılaşma olduğunu dile getirdi.

Dün birçok maçın oynandığı için kazanıp veya kaybetme halinde puanların belli olduğu bir maça çıktıklarını ifade eden Arslan, ''İki takım açısından da stresi yüksek bir maçtı. Hava güzel olmasına rağmen ıslak bir zeminde oynandı. İki takımda iyi mücadele etti. Biz oyuna iyi başladık 10-15 dakika sonra Tavşanlı'nın bize karşı atakları oldu ve bunlardan birinde golü buldular. Tabi bundan sonra takımımın ayağa kalkması önemliydi. Yenik düştükten sonra maçı kazanmak bizim takımın kalitesine yakıştı. Ben iki takımı da tebrik ediyorum. Pozisyonlar verdik, onlarda atabilirdi ama biz kazandık onun için mutluyum'' diye konuştu.

-ibb

ETİKETLER :
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA